Oglas
· · Komentari: 0

MUŠKARCI KOJI JE VAMA BRE? Jelena Karleuša nikad oštrije progovorila o muškarcima (FOTO)

Jelena Karleuša na svojoim Instagram storijima brutalno iskrneo isprozivla sve muškarce.

1711528377_jelena_karleusa_01012024_0069.JPG
photo:ATA
Oglas

Jedna od najpoznatijih pevačica na našim prostorima Jelena Karleuša pre samo par sati na svom storiju na Instagramu iznela je jasan stav o muškarcima gde je između ostalog navela da su žene zbog njih sve manje srećne jer ih oni sve manje poštuju i vrednuju. 

Na svom Isntragramu je napisala:

- Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme a da je bila SREĆNA. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da to podrži. Koji je vama muškarci k...?Samo znate da gledate svoju guzicu da pravite sranje da pijete- pisala je Karleuša na svom storiju koji vam prenosimo:

foto: printscreen/instagram-karleusastar

Nakom ovog storija dodala je još jedan u kom je napisala:

-I najbolji savet koji mogu da dam ženama kad je reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precenjuju, otimaju i kurobecaju, glume ludillo? PUSTITE GA DA IDE. O da. Pustite ga da usere život nekoj drugoj.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas