Oglas
· · Komentari: 0
LINIJA

Možda patite od "O HARA SINDROMA", a niste ni svesni koliko je to OPASNO

Ove osobe, kada su za stolom, jedu najmanje od svih, a kada su same...

1598442940_huldrrrrrrr1.PNG
Foto: Youtube/ screenshot huldr rrr
Oglas

Filmovili, ali ne samo oni, sigurno se sećaju kultne scene iz filma "Prohujalo sa vihorom" u kojoj sluškinja podučava Skarlet da ne jede ništa sa roštilja kako bi sačuvala dobru liniju i reputaciju.

Pročitajte još: KONAČNO: Otkriveno šta je uzrok nepodnošljivog HRKANJA! Ko OVO jede NOĆU STRUŽE

Skarlet o Hara je, defitnitvno, bila žena od stila, vitkog stasa, negovanog lica i dobrog držanja. Ni jedna žena se takva nije rodila, svaka je tako postala. Trenutak u knjizi, odnosno filmu, u kojem mladu Skarlet uče kako da postane i ostane dama postao je legendaran. Tačnije, toliko legendaran da je nastao sindrom "Skarlet O'Hara"!

Maniri Foto: Youtube/ screenshot huldr rrr
Kada su za stolom jedu najmanje od svih.

Ovaj sindrom ukazuje da osoba ima poremećaj u ishrani, poput anoreksije ili bulimije. Oni koji pate od ovog sindroma su u panici kada treba da jedu pred drugima, retko naručuju hranu u restoranima i trude se da jedu najmanje od svih za stolom.

Pročtitajte još: BESNI bez RAZLOGA? Bolesna jetra utiče na KARATER nervoznih ljudi, a DEPRESIVNIIMA je bolestan susedni ogan

Žene sa sindromom "Skarlet O'Hara" normalno jedu samo kada su same kod kuće, dok se u društvu njihovo ponašanje za stolom menja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas