OVO JEDINI NAČIN KAKO SE DINSTA MESO DA BUDE MEKO KO DUŠA: Jedna stvar je od ključnog značaja!
Kod dinstanja mesa potrebno je samo da budete strpljivi, jer što se duže pravilno dinsta biće bolje i raspadaće se.
Kod dinstanja mesa potrebno je samo da budete strpljivi, jer što se duže pravilno dinsta biće bolje i raspadaće se.
Zaboravite na prženje i gomilu ulja.
Prženje mesa bez ulja daje sočnost kao sa roštilja, ali bez masnoće
Od bataka do bifteka, stručnjaci ocenjuju najbolje komade mesa i otkrivaju kako mogu da poboljšaju rad vašeg mozga, kostiju i tela.
Italijanska venčana čorba (Minestra maritata, ili ukoliko je pretražujete na engleskom - Italian Wedding Soup) jedno je od jela koje obožavamo u jesen i zimu. Iako naziv sugeriše da se servira na...
Ukoliko volite juneće meso, ali vam često ispadne suvo, tvrdo i žilavo, ostanite sa nama u nastavku gde vam otkrivamo malo drugačiji način njegove pripreme. U pitanju je sočna junetina u paradajz...
Meso je osnovna namirnica u mnogim ishranama i odličan je izvor proteina, gvožđa, vitamina B12 i drugih važnih nutrijenata. Ipak, meso, uključujući i živinu i ribu, često sadrži štetne bakterije i...
Preukusno jelo sa puno povrća i skušom.
Koje meso je zdravije i korisnije- piletina ili govedina? Ili prednost dajete onom koje je ukusnije i sočnije, bez previše razmišljanja o nutritivnim vrednostima i zdravstvenim benefitima? U...
Probajte jedini pravi recept!