Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Neočekivana odluka Marije Šerifović: "Ovo je tako tužno" (FOTO)

Marija Šerifović donela neočekivanu odluku

1625221748_marija-serifovic-.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Marija Šerifović odlučila se na neočekivani potez koji je rastužio njene kandidate koji su se našli u finalu takmičenja Zvezde Granda.

Pročitajte još: Pobednik Zvezda Granda Mahir Mulalić za Magazin Novosti: Kada sam prvi put zapevao pred Marijom nije mi bilo dobro!

Popularna pevačica i jedna od najboljih mentorki Zvezda Granda, odlučila je daizbriše grupu u kojoj se tokom poslednje dve godine dopisivala sa svojim kandidatima.

Odluka rastužila Marijine kandidate

Ovakva njena odluka, rastužila je "lutke njene", koji su vidno bili tužni, jer je druženju sa njihovom mentorkom putem vibera došao kraj.

Foto: Instagram printscreen/serifovic

- LJudi, vreme je da se ova grupa ugasi. Još jednom čestitam svima na svim uspesima. Budi dobro i budite dobri ljudi. Ako vam nekada nešto zatreba tu sam - napisala je Marija, a onda je usledilo i brojno negodovanje kandidata.

 

- Nemoj, molim te - napisao je pobednik ove sezone Mahir Mulalić, dok je Krstinja prokomentarisala da je ovo veoma tužno.

Pročitajte još: Zadala DOMAĆI ZADATAK koleginicama: Evo kakvo telo ima pevačica Marina VISKOVIĆ (FOTO)

 

Ujedno svi finalisti kojima je bila mentor zahvalili su joj se na ljubavi, strpljenju i svemu što ih je naučila.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas