· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

NEVEROVATNO, ali istinito! Evo zašto je svakoj ženi potreban NEVERAN MUŠKARAC...

Ma koliko suludo da zvuči, ima tu i nekih korisnih činjenica koje unapređuju život svake žene

1619114564_Depositphotos_182174930_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Osećanje besa, razočarenja i izdaje prve su faze proslaska svake žene nakon saznanja da joj je suprug neveran i da slobodno vreme posvećuje nekoj drugoj ženi. Ipak, naučnici sa jednog britanskog univerziteta došli su do potpuno neverovatnih podataka nakon opsežnog istraživanja i ispitivanja žena.

Uopšteno, žene postaju psihološki jače na svim područjima i lakše donose odluke koje su dobre za njih...

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Naime, istraživači su tragali za odgovorom kakve dugoročne posledice neverstvo ostavlja na prevarenu i ostavljenu ženu. Nakon ankete sprovedene na 5.705 ispitanika iz 96 zemalja, ustanovili su da su dugoročne posledice zapravo - pozitivne.

Pročitajte još: Princ Filip je dobijao SVE TAJNE izveštaje o posetama NLO, a zanimao ga je jedan INCIDENT

Nakon početnog perioda tuge i osećaja izdaje, žena iz ovog iskustva izlazi sa većom ljubavnom inteligencijom koja joj omogućuje da kod budućih partnera odmah prepozna negativne vrednosti. Dugoročno gledano, prevarena žena pobeđuje, zaključio je autor istraživanja Kreg Moris.

Nakon nevere većina žena postaje sigurnija u sebe, zna što traži, brže prekidaju odnos koji ih ne zadovoljava, odmah prepoznaju potencijalnog preljubnika. Uopšteno, žene postaju psihološki jače na svim područjima i lakše donose odluke koje su dobre za njih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.