Oglas
· · Komentari: 0
HAOS

"Opravdala je užas koji ja i moja porodica preživljavamo": Jelena Karleuša i Marija Šerifović u svađi nakon skandala u Zvezdama Granda? (FOTO)

Iako je prošlo skoro sedam dana od skandala koji je obeležio poslednju emisiju "Zvezde Granda", strasti se nikako ne smiruju

1616159630_karleusa-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Poslednja emisija popularne emisije unela je mnoge razmirice zbog kandidatkinje Vanje Knežević, čiji je mentor Marija Šerifović, nakon sukoba koji je imala posle svog nastupa kada joj je Jelena Karleuša uputila kritike na račun izgleda.

Pročitajte još: Ovako je nastala čuvena scena u MAROTONCIMA: Pavle Vuisić je čekao 20 godina da se osveti Bati Stojkoviću (VIDEO)

To je izazvalo ozbiljan gnev među fanovima mlade kandidatkinje, koji su pozivali na linč Jelene Karleuše. Ipak, sve bi to prošlo bez velike pompe, da Vanja Knežević na svom Instagramu, nije ripostovala pretnje upućene pevačici.

Vanja je diskvalifikovana iz takmičenja od strane produkcije. Sinoć je Marija Šerifović, koja je ujedno i mentor mlade pevačice, dala svoju viziju stvari, dodajući da je Jelena Karleuša preterala u čitavoj ovoj situaciji 

- Ja imam samo jednu stvar da kažem. Dakle, meni se čini da su svi preterali. Meni se čini da je moja koleginica ovo shvatila previše lično, da je njena rekcija bila, neću reci ishitrena, jer ona vrlo dobro zna šta radi i to radi vrlo svesno. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj jer im se na početku svake emisije i kaže: "Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem jer to zaista i nema smisla, tako da to nije okej" - rekla je Marija.

Komentar Marije Šerifović veoma je iznervirao Jelenu Karleušu, koja je svoju dojučerašnju dobru prijateljicu, blokirala na Instagramu, a potom joj odgovorila:

Foto: Printscreen Instagram story/karleusastar

- Povodom izjave Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije uradila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga. Dodaću, Marija je koristila mnogo gore reči od "obukla si se kao tetka" prema kandidatima. Nije to objasnila i zaštitila me kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude psihičko zlostavljanje, već deo našeg posla kao žirija. Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu ne treba da se bavi šou biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i "Grand" produkcije, koja je jasno osudila ovu farsu biću još jača- rekla je Jelena i dodala da je zbog pretnji i linča njene porodice, odlučila da tuži kandidatkninju Vanju Knežević, tako da će čitav ovaj slučaj rešenje dobiti na sudu.

- Zbog pozivanja na nasilje, kao i zbog izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski linč mene i moje porodice dece, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu protiv kandidatkinje "Granda" Vanje Knežević - istakla je Karleuša.

Foto: Printscreen Instagram story/karleusastar

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas