Oglas
· · Komentari: 0
OSKAR 2021.

Zorana komentariše OSKAR MODU: Glamurozne toalete vratile OPTIMIZAM! Šlic je opet tu, a MLADE glumice razočarale (FOTO)

Trenutak koji smo željno čekali konačno se dogodio, a pored podeljenih nagrada najviše pažnje privukle su toalete.

1619439206_Tan2021-4-26_7820348_0.jpg
Foto: Tanjug/AP
Oglas

Zorana Vujanić, naša mlada kreatorka, kaže da je oskar ispunio njena očekivanja, jer su noćas iz SAD stigle slike predivnih glamuroznih toaleta koji najavljuju - optimizam!

Pročitajte još: Dženifer Lopez bira BELU KOMBINACIJU: NJen stil možemo odmah da iskopiramo (FOTO)

Iako je ceremonija dodela Oskara bila potpuno drugačija od onih na koje smo navikli, jedno je isto -  zvezde, glamur i šljokice na crvenom tepiju.

Cvetna haljina promašaj
Cvetna haljina na crvenom tepihu je čist promašaj, makar bila i "Gučijeva"! I Riz Viterspun je mogla više da se potrudi umesto da se pojavi u već viđenoj crvenoj haljini!
Keri Miligen je pobednica noći dodele Oskara!

- Bilo je glamura, iako sam ga očekivala mnogo više, ali imam tri favorita, a Keri Miligen je prvi, jer je nosila raskošnu zlatnu šampanj haljinu - kaže Zorana Vujanović, kreatorka.

Keri Miligen je imala "Valentinovu" balsku haljinu bez bretela široke suknje. Deo ispod grudi je isečen i to je trend koji je upravo hit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FashionLab (@zorana_vujanic)

Pročitajte još: Detinjstvo je provela u SEKTI, a zbog velikog SKANDALA umalo uništila karijeru

Muškarci, svaka čast!
Mušakrci su nosili odela jarkih boja i to je najveće iznenađenje, To je odličan iskorak iz klišea.

Glen Klouz je izgledala veoma lepo u kraljevski plavoj tunici dugačkih rukava preko svilenih pantalona. Ona je dodala ogrlicu koji je izdužio njenu figuru. Nažalost, veću pažnju je privukao njen tverk od stajlinga.

Mlade glumice su odabrale neon boje, šlic, prorez, ništa spektakularno.

- Mlade glumice su sve u sličnom trendu, uvećani "puf" rukavi će očigledno biti i dalje moderni. Haljine su bile jakih, neon boja. Otkrivaju stomak ili noge. Dakle, šlic je ponovo veoma moderan - ističe Zorana.

Pročitajte još: Bila je najplaćenija glumica Holivuda, a onda se povukla. Šta radi Kameron Dijaz? (FOTO)

Viola Di je odabrala haljinu koja podseća na ručni rad, a to će vek biti moredno.

Andra Dej je svetlljucala u metalik haljini sa šlicem i to je uvek dobitna kombinacija. Zednaja je kao mlada glumica odabrala usku neon haljinu sa prorezom ispod grudi, što je dobra ideja za matursku proslavu.

Pročitajte još: Očekujemo BENIFER: Bila je to ljubav decenije, a Ben Aflek se najviše obradovao raskidu veridbe Džej Lo

- Toplo bih preporučila našim ženama da obrate pažnju na haljinu Hale Beri koja je imala klasičnu haljinu koja stoji svakom telu i ženama svih uzrasta - kaže Zorana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Dern (@lauradern)

Laura Dern je jedna od retkih glumica koja se odlučila za jednostavnu crno-velu varijantu koja je uvek pun pogodak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas