Oglas
· · Komentari: 0

Slavna glumica bila je kao dete seksulano zlostavljana, a onda je doživela još jedan ŠOK kada je iz medija saznala da joj je DEČKO oženio drugu!

Tragedija je obeležila njen život

1644676828_laura-dern.jpg
Foto: YouTube printscreen /CBS
Oglas

Lora Dern, sa samo šest godina postala je poznata i to kada se pojavila u filmu svoje majjke "White Lightning" (Bela munja). Sa samo 15 godina, postaje najmlađa dobitnica Mis Zlatnog globusa.

Pročitajte još: "Jao vidi, vratila se Jelena Karleuša u žiri": Čime je Saša iznervirao Mariju Šerifović u novoj emisiji?

Lorin život obeležila je i tragedija, kada je njena starija sestra Dijana, koju nikada nije upoznala, preminula je sa samo 18 meseci, kada je upala u bazen i udavila se. 

Između 1985. i 1990. Lora je postala kritički priznata za uloge u "Maska", "Plavi somot" i "Divlji u srcu". Lorina glumačka uloga u filmu "Plavi somot" bila je proboj, iako je njen sledeći značajan film, "Divlji u srcu", trebalo skoro četiri godine da bude pušten. Lorina veza sa Dejvidom Linčem nastavila je sa ulogom u filmu "Unutrašnje carstvo".

Turbuentan ljubavni život

Glumila je i Dr. Eli Satler u filmu "Park iz doba jure" iz 1993. godine Stivena Spilberga. Iste godine, Klint Istvud kontaktirao je glumicu za svoj film "Savršeni Svet". Takođe je glumila i kao Rut u filmu "Građanin Rut" 1996, rediteljski debi Aleksandra Pejna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Dern (@lauradern)

Lora je mnogo toga radila na televiziji, naročito u filmu "Nakon gorenja", za koju je dobila nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu u mini seriji ili filmu. Ona je gostovala u seriji "Zapadno krilo", davala je glas za "Kralj brda", i bila je lezbijka koja je izvukla Elen Dedženeres iz plakara u čuvenoj "Štene epizodi", iz 1997. godine televizijske serije "Elen".

Poznata je i po turbulentnom ljubavnom životu, a najviše po vezi sa 12 godina starijim kolegom Bilijem Bobom. Naime, njih dvoje su bili u vezi, kada je ona iz medija saznala da se venčao sa Anđelinom Džoli.

Lora se 2005. godine udala za muzičara Bena Harpera sa  kojim je dobila sina i ćerka, ali je postala i maćeha Benovoj deci iz prvog braka. Deset godina kasnije, odlučili su da se rastanu, ali su 2013. godine dobili i zvanično rešenje o razvodu.

Pročitajte još: Verenik je našoj glumici pucao u glavu, a onda izvršio samoubistvo: Evo kako ONA izgleda danas (FOTO)

U jednom intervjuu 2017. godine, otvorila je dušu i otkrila da je sa samo 14. godina preživela pravu traumu, kada je bila seksualno zlostavljana, kao i da joj je majka najviše pomogla da se oporavi i izađe iz depresije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas