· · Komentari: 0
ASTROLOGIJA

Ova tri znaka ZODIJAKA mogu osvojiti čitav svet! Možda ste to upravo vi...

Ukoliko nekada pomislite da vam ne ide u životu, pročitajte horoskop i otkrijte svoje potencijalne životne šanse.

1632259656_Depositphotos_135737314_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Zvezde govore da su različiti horoskopski znaci predodređeni za različite poslovne korake, uspehe i životne aktivnosti. Otkrivamo vam koja tri horoskopska znaka su predodređeni da naprave velike životne uspehe.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Ovan

Život ovna je poput voza smrti, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda.

Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primene.

Pročitajte još: Zaštitise sebe i svoje srce: Ovom OPASNOM TAKTIKOM se služe MANIPULATORI

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije samo spreman uništiti sve na svom putu, već i onaj koji zna čekati. Ako ste dobro upoznati čak sa jednim lavom, verovatno već znate koliko vešto mogu čekati i koliko mogu biti teške njihove strateške igre.

Pročitajte još: Ovo su frizure koje daju VOLUMEN: Ako imate TANKU KOSU, ošišajte se OVAKO (FOTO)

NJihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno neverovatna, to mogu biti godine doslednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate napraviti oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu. Istovremeno, lavovi ne mogu odustati ako nisu uspeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je neverovatan.

Ribe

Pročitajte još: Imaju posebnu simboliku: Deset prelepih imena za JESENJE BEBE

Iako u početku tihe, ribe brzo sve savladaju u svakom novom okruženju i timu, izbegavajući sukobe i tako se nesmetano kreću ka svom cilju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.