Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Ovo su najlepše VISEĆE SAKSIJE koje možete da NAPRAVITE sami! (FOTO)

Ukrasite vašu terasu, baštu ili stan visećim saksijama, koje osim što izgledaju čarobno, štede prostor.

1621424491_plants-6158420_1920.jpg
FOTO: Piksabej
Oglas

Postoje razne varijante ovih saksija, od onih u makrame tehnici do najjednostavnijih modela koji se kače najobičnijim kukama.

Izbor materijala je na vama, da li će to biti kanap, žica, drvo ili nešto četvrto, sasvim je svejedno. Bitno je da se uklopi uz ambijent i stil vaše terase ili sobe.

Neke od naših predloga, pogledajte na fotografijama ispod.

Pročitajte još: Pet NEUNIŠTIVIH biljaka za vašu baštu: Mirne duše krenite na odmor! (FOTO)

Trenutno najpopularnija, makrame, tehnika pletenja visećih držača za saksije, idealna je za prostore koji su u stilu prirodnog enterijera, koji obiluje zemljanim tonovima.

Držači od metala su idelni za stanove i prostorije koje su napravnjene u modernom stilu. Možete ih naći u crnim, sivim, zlatnim i bakarnim bojama.

Pročitajte još: Ovaj raskošan cvet je OMILJEN u narodu i cveta u neverovatnim bojama! (FOTO)

Ovo je najjednostavnije rešenje. Običan kanap uvežite tako da u njega može da stane sakcija, a da je obezbeđena na dnu. Šablon po kom ćete da vezujete, odaberite sami. Dobićete originalne rezultate.

Malo kanapa i obična grana koju ste našli u šetnji po šumi, su sve što vam treba za kreativan detalj na terasi ili u kući.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas