Oglas
· · Komentari: 0
KREATIVNO

Ukrasne SAKSIJE koje možete da napravite sami: Tri sjajna rešenja koja će vas oduševiti! (FOTO)

Oplemenite biljke saksijama kakve zaslužuju!

1627977871_fat-plants-3369055_1920.jpg
FOTO: Piksabej
Oglas

Uskoro stiže vreme presađivanja naših omiljenih biljaka, što može biti pravi trenutak da se počastite novim saksijama.

Predlažemo vam tri različita modela saksija, kojima ćete sigurno napraviti veliku razliku i uzdići enterijer na viši nivo, jer ipak su detalji ti koji zadaju završni udarac.

Pročitajte još: Biljke koje donose LOŠU SREĆU: Da li imate neku u blizini kuće? (FOTO)

1. Metalik boje na saksijama

Živopisna ljubičasta boja ili elegantne srebrne linije na saksijama su nešto što do sad možda niste imali u svojoj kolekciji. 

Postoje i modeli koji kombinuju neobične boje, poput tirkizne na kojima su iscrtani razni oblici u srebrnoj, zlatnoj ili bronzanoj boji. Kao što je slučaj sa ovim modelom saksije koja predstavlja rep sirene. 

Metalik modeli saksija se savršeno uklapaju u svaki stil, na vama je samo da se opredelite za boju i oblik.

2. Tačkice, cvetići i geometrijski oblici

Ovo je dizajn koji može svako da iskopira u svojoj radinosti. Sve što vam je potrebno je obična saksija ili konzerva koja će postati saksija i četkica sa bojama. 

Pustite mašti na volju i igrajte se poput dece. Uživajte u iscrtavanju svojih omiljenih oblika: tufnica, cvetića, kockica, srca... mogućnosti su neograničene.

3. Kanapi i korpe

Ukoliko ste ljubitelji rustičnog stila i dekupaža, ovo su prave saksije za vas. Možete ih napraviti i sami. Dovoljno je da kupite deblji kanap i lepak i krenite sa obmotavanjem već postojeće saksije. 

Korpe su takođe zanimljiv izbor i neočekivani detalj koji će zaintrigirati svakog gosta. I dalje se na pijacama prodaju pletene korpe, a ako više volite da ih pravite sami, naberite vrbine grančice i počnite sa pletenjem. Jednostavno, a efektno rešenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas