· · Komentari: 0
LEPOTA

Pomoću ovih trikova za lepotu izgledaćete kao filmske zvezde

Primenite ovih nekoliko saveta

1605719307_lepotica.jpg
Foto: depositphotos

Za besprekoran izgled potrebno je mnogo novca, ali primenom ovih par saveta vrlo je moguće da se približite izgledu lepotica sa crvenog tepiha.

Pročitajte još: Tri načina da nosite KAMEL KAPUT: Zašto su žene širom sveta oduševljene

Blistave oči - Umorni ste, i neispavani? Ovaj mali trik pomoći će vam da sakrijete podočnjake – nanesite tanku liniju sivkaste ili bež senke za oči ispod donjih trepavica. Time ćete neutralisati plavo-modre nijanse ispod očiju.

Blistav ten - Zaboravite na hemijske pilinge – dodavanjem male količine metalik senke za oči uz losion za lice za par sekundi izgledaćete spremno za najglamuroznije događaje.

Foto: despositos

Bronzani sjaj -Istaknite jagodice nanošenjem bronzanog pudera. Vaše lice će dobiti više konture i dubine, i izgledaćete privlačnije.

Ujednačite ten - Da bi vaše lice izgledalo kao lice modela, obavezno koristite četke i sunđere prilikom nanošenja pudera, a nikako prste. Time ćete ga ravnomerno raspodeliti i lice će izgledati mekše.

Prirodna boja usana - Ne trošite novac na skupe karmine boje kože – jednostavno umočite sunđer za šminkanje u malo podloge za lice i nanesite je na usne. Ostavite par sekundi da se osuši, a onda nanesite providni sjaj. Izgledaćete savršeno.

Predivne obrve - Svi znamo koliko je bitno kako su obrve oblikovane i koliko njihov oblik utiče na celokupan izgled lica. Ako ste preterali sa čupanjem ili nisu pune onoliko koliko biste želeli da budu, ne trošite novac na skupocene proizvode namenjene specijalno njima. Nanošenjem maskare na neujednačena mesta postići ćete podjednako dobar efekat.

Pročitajte još: SIRĆE U SLUŽBI LEPOTE: Kako ga koristiti za lepu kožu, kosu i telo

Poigravajte se nijansama karmina - Da ne bi morali da kupujete nove karmine, pomešajte dve ili više nijansi onih koje već imate kod kuće. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.