· · Komentari: 0
PORODIČNI ODNOSI

Priču o SVEKRVI objavila je na internetu i time podelila javnost: Jedni je pljuju, a drugi podržavaju (VIDEO)

Ova mlada žena ispričala je svoju priču o svekrvi.

1614972329_Depositphotos_2846055_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Žena po imenu Kari podelila je priču o svojoj svekrvi na društvenim mrežama. Kako ona tvrdi, odnos sa svekrvom je zategnut jer se ona meša u sve - a radila je to i pre njihovog braka. 

Pročitajte još: Puni su folne kiseline i gvožđa, a odlični su za ZDRAVU trudnoću: Evo šta treba da znate o PERINATALNIM vitaminima

Majka troje dece ispričala je da je svekrva svima otkrila da su se oni verili iako su ona i suprug hteli to da zadrže za sebe i da imaju intimno venčanje u krugu najbliže porodice. 

- Rekla mi je da njen suprug zaslužuje veliko venčanje jer mu je prvo - kao da je zaboravila da je već bio u braku - kaže ova žena.

@momma121521

##crazymil ##toxicmil ##motherinlawfromhell ##motherinlaw ##motherinlawissues ##motherinlawproblems ##monsterinlaw

♬ original sound - Cari

Pored svega ovoga, svekrva je plakala kada su otišli na medeni mesec u državu gde živi njen drugi sin. - Ne mogu da verujem da je bila tužna jer nismo nju poveli sa sobom. Bila je veoma neprijatna prema meni.

Pročitajte još: Psiholog Marina Vicković kaže da ako dete radi OVU stvar roditelj mora da se zabrine

Ono što je posebno zapanjilo ovu ženu bilo je to što je njena svekrva na društvenim mrežama objavila da je ona, njena snaja trudna.

Mnoge žene su je podržale, ispričavši slične situacije sa svekrvama. Međutim, bilo je onih i koji su je osudili uz reči da je to ipak majka njenog supruga, i da ne treba tako da priča o njoj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.