Oglas
· · Komentari: 0
rutina

Svakog jutra primenite OVE TRIKOVE pre odlaska na posao i dan će biti bolji

Svima su nam poznate neprijatne zamke svakodnevice. Nekada je to stres rano ujutru, žulj zbog novih cipela ili mrlja od kafe na bluzi.

1596544940_Depositphotos_28422901_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ne može se reći da su žene sa stilom imune na takve probleme – one se samo dobro pripreme. Sve što je potrebno da usvojite njihove navike je da u svakodnevicu ugradite tek nekoliko jednostavnih trikova.

Pročitajte još: SVE JE U POGLEDU: Obratite pažnju na oči, od njih ZAVISI da li se nekom dopadate

Pazite na vreme

Jutarnja rutina uglavnom zahteva više vremena nego što ste planirali. Doručak, tuširanje, šminkanje i oblačenje ne radi se u deset minuta. Dakle, kako bi izbegli stres, ustanite malo ranije nego inače kako bi sve završili u miru. Većina grešaka nastaje kad se žuri.

Foto: Deposit

Planirajte outfit  

Ako imate vremena  može biti od pomoći da već uveče pripremite kompletan outfit. Onda ne morate rano ujutru kopati po ormarima i ostaće više vremena za druge stvari. Ako baš nemate vremena, razmislite pre spavanja šta ćete obući sledeći dan.

Pročitajte još: NIKAD SE NE ZNA: Nosite OVE boje i pozitivne stvari će vas same pronaći

Isplanirajte unapred šta ćete nositi!

Pazite na donji veš

 

Žene sa stilom uvek imaju odgovarajući donji veš. Ništa nije prozirno, ništa ne žulja. Pazite na materijal i boju odeće te prema tome odredite koji donji veš ćete nositi. Kod svetlih pantalone se preporučuju gaćice boje kože bez šava. Kod gornjeg dela s tankim naramenicama nosite grudnjak bez naramenica.

Foto: Deposit

Gledajte vremensku prognozu

Najbolje je ujutru poslušati vremensku prognozu ili pogledati na internetu. Ujutru su temperature nešto niže, zato se preporučuje slojevito oblačenje.

Obratite pažnju na vreme!

Nosite odeću koja dobro pristaje 

Alfa i omega dobro stilizovanog izgleda su komadi odeće koji dobro „sedaju“. Odeća koja nije vašeg konfekcijskog broja teško da će dobro izgledati na vama. 

Pročitajte još: Ako se vaš partner ovako ponaša, vi ste SREĆNICA: 5 znakova da će biti DOBAR OTAC

Potražite pravi aksesoar  

Svejedno radi li se o torbici, nakitu ili šalu – odgovarajući modni dodatak čini outfit kompletnim. Međutim, tu vredi sledeće pravilo: manje je više!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas