· · Komentari: 0
DIJETA

Takmičarka Zvezda Granda smršala 22kg za šest meseci: Ovo je njena dijeta (FOTO)

Takmičarka "Zvezde Granda" Ivana Bogićević nakon šest meseci smršala je čak 22 kilograma

1606921622_grand.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Grand

Otkrila je da su na nju dosta uticale kritike koje je dobijala nakon što se pojavila u muzičkom takmičenju.

Pročitajte još: Potpuna transformacija učesnice Zvezde Granda: Smršala 60 kilograma, pa OTKRILA SVOJ JELOVNIK (FOTO)

- Kuburila sam sa kilogramima, to su mi mnogi skretali pažnju otkako sam u „Zvezdama Granda”. Ali prosto sam volela da jedem... Međutim, posao kojim se bavim zahteva da vodim računa o izgledu. Svi su hvalili moje pevanje, ali su mi stalno govorili: „Brzo kreni na neku dijetu. Danas je bitno i da dobro izgledaš i da dobro pevaš". Rešila sam da ih poslušam! Imala sam 84 kilograma, a pomoću keto ishrane i treninga spala sam na 62! Nastaviću još da mršavim - priča Ivana i dodaje da danas drži vagu pored kreveta i da se meri po tri puta dnevno.

 Bila sam u svom svetu, u depresiji. Prošle godine nisam imala nimalo samopouzdanja, ali sam uspela da ga vratim. Ranije su me pogadali negativni komentari. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može i najveća zvezda da stane pored mene, osećaću se kao ona, možda čak i bolje - priča nekadašnja bucka, koja danas ponosno pokazuje svoje telo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivanabogicevic_

Bogićevićeva ističe i da osim što je počela da se hrani zdravo, i redovno je trenirala.

Dijeta:
DORUČAK: Smuti od voća i povrća sa limunovim sokom
RUČAK: Belo meso sa salatom ili dinstanim pečurkama.
VEČERA: Belo meso i grilovano povrće.
TRIK SAVET Dijetu obavezno kombinovati sa treninzima.

- Poznajem jednu devojku koja drži teretanu. Otišla sam kod nje i preporučila mi je keto dijetu i individualne treninge. Nije mi bilo lako u početku, ali sam bila uporna. Keto ishrana nije rigorozna, u toku dana možete da imate i pet obroka, ali sve namirnice treba da budu zdrave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivanabogicevic_

- Poznajem jednu devojku koja drži teretanu. Otišla sam kod nje i preporučila mi je keto dijetu i individualne treninge. Nije mi bilo lako u početku, ali sam bila uporna. Keto ishrana nije rigorozna, u toku dana možete da imate i pet obroka, ali sve namirnice treba da budu zdrave.

 

Belo meso mogu da jedem u neograničenim količinama, a hleb i slatkiše ne smem ni da pomirišem. Jedem samo proteine i zdrave masti, dosta voća i povrća, pečurke i mahunarke - rekla je pevačica.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.