Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Potpuna transformacija učesnice Zvezde Granda: Smršala 60 kilograma, pa OTKRILA SVOJ JELOVNIK (FOTO)

Takmičarka Zvezda Granda, poslušala je savete žirija i uspela da smrša čak 60 kilograma

1601279427_Screenshot_20200928_093952_com.jpg
Foto: YouTube printscreen /Zvezde Granda
Oglas

Krstinja Todorović, potpuno je promenila lični opis nakon što je uspela da sa 142 kilograma, dođe na 80.

Mlada pevačica otkrila je kako je uspela da zahvaljujući društvenim mrežama pronašladoktorku koja joj je potpuno promenila život:

Pročitajte još: Bane Mojićević za MAGAZIN NOVOSTI progovorio o razvodu, pa najavio PESMU

- Sasvim slučajno na nastupu mi je prišao čovek koji je odradio operaciju, pokazao sliku pre i posle i ostala sam u šoku. Nakon toga , zahvaljujući društvenim mrežama istražila sam o doktoru i operaciji, pogledala maestralne rezultate, odlučila da odem na konsultaciju i tako kreće moja promena - rekla je Krstinja i dodala:

- Nakon operacije 15 dana sam bila na tečnoj ishrani, zatim 15 dana na kašicama. Posle mesec dana krenula sam sasvim normalno da se hranim, odnosno "zdravije". Ja nemam grame, moj obrok se svodi na 2 ili 3 zalogaja. Ono što mi najviše prija su, a što je opet individualno, čorbice, povrće i voće. Komentari žirija bili su odlični, a zahvalna im je i na kritikama koje su joj uputili na početku takmičenja:

Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda

- Divno je sve to čuti i doživeti nakon kritika u prvom krugu, koje su sada već bile samo satisfakcija za idealan rezultat. U prvom krugu sam zaista doživela mnogo loše komentare zbog prekomerne kilaže. Svesna da je žiri bio potpuno u pravu, odlučila sam da promenim kako sebe tako i komentare - kaže Krstinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💍❤️

A post shared by 💎KRSTINJA TODOROVIC💎 (@_krstinja___todorovic__) on

- Još sam u procesu mršanja, počela sam da budem i fizički aktivna. Još 20 kilograma mi fali do idealne kilaže i nadam se da ću kroz predstojeće nastupe praviti transformacije, kao do sada. Smršala sam 60 kilograma, a sada imam 82, o ovoj gornjoj cifri ne želim da govorim, pa izračunajte.... Saša je predlagao da treba da budem izbačena, da na taj način probudi u meni tu borbu, ukoliko mi je stalo do takmičenja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas