· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

Такмичарка Звезда Гранда смршала 22кг за шест месеци: Ово је њена дијета (ФОТО)

Такмичарка "Звезде Гранда" Ивана Богићевић након шест месеци смршала је чак 22 килограма

1606921622_grand.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Гранд

Открила је да су на њу доста утицале критике које је добијала након што се појавила у музичком такмичењу.

Прочитајте још: Потпуна трансформација учеснице Звезде Гранда: Смршала 60 килограма, па ОТКРИЛА СВОЈ ЈЕЛОВНИК (ФОТО)

- Кубурила сам са килограмима, то су ми многи скретали пажњу откако сам у „Звездама Гранда”. Али просто сам волела да једем... Међутим, посао којим се бавим захтева да водим рачуна о изгледу. Сви су хвалили моје певање, али су ми стално говорили: „Брзо крени на неку дијету. Данас је битно и да добро изгледаш и да добро певаш". Решила сам да их послушам! Имала сам 84 килограма, а помоћу кето исхране и тренинга спала сам на 62! Наставићу још да мршавим - прича Ивана и додаје да данас држи вагу поред кревета и да се мери по три пута дневно.

 Била сам у свом свету, у депресији. Прошле године нисам имала нимало самопоуздања, али сам успела да га вратим. Раније су ме погадали негативни коментари. Сматрала сам себе небитном у овом послу, а данас може и највећа звезда да стане поред мене, осећаћу се као она, можда чак и боље - прича некадашња буцка, која данас поносно показује своје тело.

Богићевићева истиче и да осим што је почела да се храни здраво, и редовно је тренирала.

Дијета:
ДОРУЧАК: Смути од воћа и поврћа са лимуновим соком
РУЧАК: Бело месо са салатом или динстаним печуркама.
ВЕЧЕРА: Бело месо и гриловано поврће.
ТРИК САВЕТ Дијету обавезно комбиновати са тренинзима.

- Познајем једну девојку која држи теретану. Отишла сам код ње и препоручила ми је кето дијету и индивидуалне тренинге. Није ми било лако у почетку, али сам била упорна. Кето исхрана није ригорозна, у току дана можете да имате и пет оброка, али све намирнице треба да буду здраве. 

- Познајем једну девојку која држи теретану. Отишла сам код ње и препоручила ми је кето дијету и индивидуалне тренинге. Није ми било лако у почетку, али сам била упорна. Кето исхрана није ригорозна, у току дана можете да имате и пет оброка, али све намирнице треба да буду здраве.

 

Бело месо могу да једем у неограниченим количинама, а хлеб и слаткише не смем ни да помиришем. Једем само протеине и здраве масти, доста воћа и поврћа, печурке и махунарке - рекла је певачица.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.