Oglas
· · Komentari: 0
PROJEKAT

Jednostavna, a efektna RETRO transformacija FRIŽIDERA za samo 2000 dinara (FOTO/VIDEO)

Ukoliko vam je frižider bele boje dosadio, ofarbajte ga u pastelnu nijansu.

1621495650_friz.png
foto: Printskrin/Jutjub/ a piece of rainbow
Oglas

Ako biste voleli da unesete dašak retro stila u kuhinji, ova transformacija frižidera za vas biće pun pogodak. Izgled kuhinje neverovatno će se promeniti ukoliko svoj stari beli frižider ofarbate u pastelnu nijansu, ili se pak poigrate, pa ga prefarbate u nekoliko boja.

Kombinacije su brojne, i ono što je najvažnije, možete sami da birate i osmislite koja će vam se nijansa ili dezen najbolje uklopiti sa ostatkom kuhinjskih elemenata.

Pročitati još: Uz male detalje KUHINJA može da izgleda KAO IZ ČASOPISA 

Farbanje frižidera je jednostavno, a rezultati su efektni - vaša kuhinja biće osvežena i imaće potpuno novi izgled.

Za ovu transformaciju trebaće vam oko 2000 dinara za materijal, i jedan slobodan dan.

U farbari kupite brusni sunđer, mali valjak i četkicu, prajmer, sprej za završni sjaj, boju za koju ste se odlučili i zlatnu boju za ručke.

Postupak je vrlo jednostavan. Za početak skinite ručke i oribajte ceo frižider. Sačekajte da se osuši, i prebrišite suvom krpom još jednom.

foto: Printskrin/Jutjub/ a piece of rainbow

Uzmite brusni sunđer ili šmirglu, i izbrusite ceo frižider. Kada završite, temeljno obrišite prašinu, pa nanesite prajmer.

Pročitajte još: Ovo su najlepše VISEĆE SAKSIJE koje možete da NAPRAVITE sami! (FOTO)

Prajmer se suši oko sat vremena, nakon čega sledi farbanje. Farbu nanesite u duplom sloju, kako bi vam boja bila ravnomerna.

foto: Printskrin/Jutjub/ a piece of rainbow

Ručke ofarbajte u zlatnu boju, radi većeg kontrasta, ili u neku drugu boju po želji. Ako vam je lakše, možete koristiti i farbu u spreju, za lakše nanošenje.

foto: Printskrin/Jutjub/ a piece of rainbow

Kada je farbanje završeno, sačekajte da se frižider osuši, pa nanesite zaštitni sprej za očuvanje boje i za sjaj.

Evo još nekoliko ideja za novi izgled vašeg starog frižidera.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas