· · Komentari: 0
ASTROLOGIJA

Tražite VERNOG partnera? Onda birajte jednog od ovih HOROSKOPSKIH znakova

Po prirodi horoskopskih znakova, neke osobe su posvećenije svojim partnerima više od drugih

1612399424_par.jpg
Foto: Pixabay

Osobine pojedinih horoskopskih znakova otkrivaju privrženost porodičnim vrenostima i partneru, pre svega kroz vernost i poštovanje. Ove osobee uživaju u vremenu provedenom sa svojim partnerom i u njemu će tražiti sebe.

Astrolozi često savetuju da horoskop bi nekad trebalo konsultovati prilikom odabira životnog partnera, jer svi mi želimo osobu koja je predana i kojoj možemo verovati. I dok neke osobe vole koketiranje sa ljudima u okolini, pojedini horoskopski znaci su uvek bezrezervno verni svojim partnerima. 

Pročitajte još: Čuveni astrolog Tanja Veljković kaže: Večeras počinje REPROGRAMIRANJE, pred nama je istorijski trenutak

Ovo su četiri najvernija horoskopska znaka, koja čvrsto veruju u ideju monogamije i neguju duge i stabilne veze.

Blizanci

Blizanci se ne zaljubljuju lako, ali kada se to dogodi, onda vole punim srcem. Kada su istinski zaljube, zaborave na ostale osobe i vole svog partnera strastveno i predano.

Rak

Pročitajte još: NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO: Noć u "ZATVORU" za 42 evra! Ovo je NAJNEPRIJATNIJI hostel na planeti (VIDEO)

Osobe rođene u ovom znaku imaju tradicionalna razmišljanja i traže sigurne i stabilne veze. Porodica igra važnu ulogu u njihovim životima i više od svega žele mesto koje mogu zvati svojim domom.

Škorpija

Pročitajte još: MATEMATIČAR je "izračunao" ovogodišnje nemire još 2012. godine, a PREDVIĐA još STRAŠNIJE stvari

Škorpije su strastveni i intenzivni ljudi. Potrebno im je neko vreme kako bi se otvorili i pokazali drugim ljudima svoju osjećajnu stranu, ali jednom kad to učine, onda nema povratka.

Ribe

Osobe rođene u ovom znaku su osetljiva i emocionalna bića koja ne žele da budu u vezi koja nije monogamna. Kad su zaljubljeni, ulažu sve u tu osobu i više od svega žele sigurnu i stabilnu vezu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.