· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Veliki hit Zdravka Čolića krije tragičnu sudbinu devojke koja se ubila (FOTO/VIDEO)

Zdravko Čolić mnoge životne situacije opevao je u svojim najvećim hitovima

1599118106_zdravko-2.png
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Pesma "Ona spava", krije jednu od najtragičnijih sudbina. Posvećena je devojci Milici Kostić, koja je u svojoj 17. godini izvršila samoubistvo.

Pročitajte još: OVAKO se MTV oprostio od glumca Čedvika Bouzmana (VIDEO)

Ona je 1974, kako bi se spasila od silovanja, skočila sa 11. sprata Rubinove kule u Kruševcu. NJu je na prevaru jedan mladić odveo do svog stana kako bi je navodno upoznao sa svojom devojkom.

Milica nije ni slutila da se u stanu nalazi još njih petorica, koji su se pripremili na grupno silovanje. Plakala je i molila ih da je puste, ali niko od njih nije mario za to. S obzirom da je bila nevina i želeći da sačuva svoju čast, odlučila je da pobegne. Kada je ostala sama, skočila je sa 11. sprata. Milica je u teškom stanju prevezena u bolnicu. Uspela je i u teškom stanju da popriča sa inspektorom, koji je pitao da opiše šta se dogodilo.

- Bila sam u školi. Sa drugaricama...Trebalo je da imaju nešto - kao pismeni, a onda je zaspala. Kada se probudila, nastavila je inspektoru da odgovara na pitanja:  - Išla sam sa nekim dečkom do jedanaestog sprata da pozovem njegovu devojku. Taj dečko mi je rekao da ta devojka ima stroge roditelje i da je samo pozovem - Tada je opet zaspala.  Par minuta kasnije Milica se probudila i rekla: - Bili smo na jedanaestom spratu. Rekla je da je, pošto je izašla, videla na liftu.

Pročitajte još: Nova drama Tanje Savić: Suprug joj preti objavom intimnih snimaka

Inspektor je pitao da li je sama skočila kroz prozor ili je neko gurnuo? Odgovorila mu je da je sama skočila jer nije mogla da izdrži više i da je jedino na taj način mogla da sačuva svoju čast. Milica je tada zaspala i više se nije probudila. Kada je čuo za ovu priču, Zdravko Čolić je odlučio da joj posveti pesmu, koja je postala veliki hit.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.