Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

DNK test je doveo do jezivog saznanja: Tražila biološke roditelje, a onda je saznala surovu ISTINU (VIDEO)

Oduvek je znala da je usvojena, ali nije ni slutila da će pronalaskom bioloških roditelja otkriti jezivu istinu

1615563534_twitter.jpg
Foto: Twiitter/@nytimes ·
Oglas

Keti Gilicrist, odlučila je da 2017. godine uradi kućni DNK test, kako bi pronašla svoje rođake. On joj je pomogao da dođe do jedne rođake Susan Gilmor, koja joj je pomogla da pronađe biološke roditelje.

Pročitajte još: Bila je zavisnik od droge, predozirala se 15 puta, a sada je svojom transformacijom mnoge ostavila bez teksta (FOTO)

Prvo su pronašli Ketinu biološku majku, koja je 1957. godine dala na usvajanje. Ipak, do oca, bilo je jako teško doći. Nakon nekoliko godina, otkriven je njegov identitet, ali ono što je sada 63-godišnju Keti ostavilo u šoku je i saznanje, da je njen otac Vilijam Bredford Bišop, begunac koji se nalazi od 2014. godine, na listi najtraženijih zločinaca FBI-a. On se krije od kraja 70-ih godina, kada je počinio stravičan zločin.

Bišopa FBI traži zbog ubistva koje se dogodilo + 1976. u Marilendum kada su ubijeni, njegova 68-godišnja majka, 37-godišnja supruga i trojica sinova, koji su imali 5, 10 i 14 godina. Ubica je njihova tela prevezao u Severnu Karolinu, stavio ih u plitak grob i zapalio. Tada je imao 37 godina. On je dugo godina radio kao magistar italijanskog jezika na koledžu u Vermontu, ali mu se 1976. godine izgubio svaki trag.

 

Godine 2014. posmrtni ostaci neidentifikovanog muškarca ekshumirani su u Alabami, nakon što je radnik pogrebnog poduzeća video Bišopovu fotografiju na CNN-u i pomislio da liči na neidentifikovanog muškarcakoji je pokopan 1981. DNK ispitivanje pokazalo je da neidentifikovani muškarac nije bio Bišop. Ipak, Keti veruje da je njen biološki otac još uvek živ i da se nalazi u bekstvu, a sada ima 82. godine.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas