Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

ДНК тест је довео до језивог сазнања: Тражила биолошке родитеље, а онда је сазнала сурову ИСТИНУ (ВИДЕО)

Одувек је знала да је усвојена, али није ни слутила да ће проналаском биолошких родитеља открити језиву истину

1615563534_twitter.jpg
Фото: Тwииттер/@нyтимес ·
Oglas

Кети Гилицрист, одлучила је да 2017. године уради кућни ДНК тест, како би пронашла своје рођаке. Он јој је помогао да дође до једне рођаке Сусан Гилмор, која јој је помогла да пронађе биолошке родитеље.

Прочитајте још: Била је зависник од дроге, предозирала се 15 пута, а сада је својом трансформацијом многе оставила без текста (ФОТО)

Прво су пронашли Кетину биолошку мајку, која је 1957. године дала на усвајање. Ипак, до оца, било је јако тешко доћи. Након неколико година, откривен је његов идентитет, али оно што је сада 63-годишњу Кети оставило у шоку је и сазнање, да је њен отац Вилијам Бредфорд Бишоп, бегунац који се налази од 2014. године, на листи најтраженијих злочинаца ФБИ-а. Он се крије од краја 70-их година, када је починио стравичан злочин.

Бишопа ФБИ тражи због убиства које се догодило + 1976. у Марилендум када су убијени, његова 68-годишња мајка, 37-годишња супруга и тројица синова, који су имали 5, 10 и 14 година. Убица је њихова тела превезао у Северну Каролину, ставио их у плитак гроб и запалио. Тада је имао 37 година. Он је дуго година радио као магистар италијанског језика на колеџу у Вермонту, али му се 1976. године изгубио сваки траг.

 

Године 2014. посмртни остаци неидентификованог мушкарца ексхумирани су у Алабами, након што је радник погребног подузећа видео Бишопову фотографију на ЦНН-у и помислио да личи на неидентификованог мушкарцакоји је покопан 1981. ДНК испитивање показало је да неидентификовани мушкарац није био Бишоп. Ипак, Кети верује да је њен биолошки отац још увек жив и да се налази у бекству, а сада има 82. године.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas