Oglas
· · Komentari: 0
NEOBIČAN SLUČAJ

Sijamski blizanci koje su roditelji napustili dobili prve poslove - sa dve plate (VIDEO)

Posle godina mučenja, sijamski blizanci su dobili priliku.

1640597524_Untitled1.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Tangy Tales
Oglas

Sijamski blizanci koje su roditelji napustili sada su dobili dva posla i dve plate.

Šohna i Mohna Sing, iz Pandžaba, Indija, rade po prvi put nakon što su dobili poslove u vladi.

Talenat i volja se napokon isplatili

19-godišnji blizanci će raditi kao električari u Punjab State Power Corporation Limitedi zarađivati ekvivalent od 120 evra mesečno - plate koje su oduševile Šohnu i Mohnu.

Blizanci su živeli u skloništu od kada su ih roditelji napustili kada su bili bebe u NJu Delhiju.

Od malih nogu su pokazali sposobnost da popravljaju stvari i pokušali bi da pomognu pokušavajući da poprave sve pokvarene uređaje u svom skloništu.

Pročitajte još: HIT! Jedan blizanac je jeo samo MESO, a drugi postao VEGAN - Izgledaju POTPUNO DRUGAČIJE (FOTO)

U razgovoru za Independent, blizanci su rekli: „Zahvalni smo vladi Pandžaba što je prepoznala naš talenat.

Zvaničnici u elektroenergetskoj kompaniji bili su impresionirani blizancima nakon što su posetili mesto za obuku i pokazali veliko interesovanje za elektriku

Venu Parsad, glavni generalni direktor PSPCL-a, rekao je za Telegraf da su blizanci pokazali veliko tehničko znanje i da su ih preuzeli u okviru kvote za osobe sa invaliditetom.

U tvitu NDTV-a, Šohna i Mohna su rekli: „Zahvaljujemo se vladi Pandžaba i instituciji Pingalvara, koja nas je školovala, na ukazanoj prilici."

Blizanci imaju dva srca, bubrege i kičmenu moždinu, kao i dva para ruku, ali dele jetru, žučnu kesu, slezinu i noge. Lekari su odbili da razdvoje blizance zbog rizične prirode zahvata koji bi mogao da dovede do smrti jednog od njih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas