Oglas
· · Komentari: 0

Silovali su je sa 9 godina, a u 14. godini je ostala trudna: Jezivi detalji iz života Opre Vinfri koje niko nije znao

Slavna voditeljka je imala veoma težak život

1657610849_opra.jpg
Foto: Youtube printscreen/CBS
Oglas

Opra Vinfri, mnogim voditeljima je jedan od uzora. Iako je danas uticajna i moćna, njen život nije bio nimalo lak.

Pročitajte još: POSLE PITANjA O DEDI, DEVOJČICA POVRAĆALA: Očajna majka ispričala jezive detalje o sumnji na silovanje deteta (3)

Do šeste godine, živela je u jednom siromašnom mestu sa svojom bakom, na kome nije bilo vode i telefona, da bi se kasnije preselila kod majke, ali zbog neslaganja sa njom i njenom novom porodicom, odlučila je da ode kod oca, gde počinje njen pravi pakao.

Kod oca je preživljavala pravi pakao, jer je godinama trpela seksualno zlostavljanje od strica. Imala je devet godina, kada je prvi put silovao, a maltretiranje se nastavilo do 13. godine. Zbog traume koju je doživela, odlučila je da nikada se ne ostvari u ulozi majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Ipak, u 14. godini saznaje da je u drugom stanju, a njena trudnoća je bila posledica silovanja. Na sve načine je pokušavala da "ubije" bebu u stomaku, najviše zbog očevih reči koji joj je rekao da ne bi podneo sramotu da mu ćerka dovede dete u vanbračnoj zajednici, već da bi je pre voleo da vidi kako pluta u reci u Kumberlandu. Tako da je njena trundnoća prekinuta u začeću.

Dok mi je to govorio, ja sam jedini izlaz videla u samoubistvu

Početkom semptembra 1986. godine počelo je emitovanje emisije "Opra Vinfri šou". Pokrenula je zatim svoj kanal "OWN". Opra je brzo zadobila poverenje gledalaca. Svojom emisijom započela je pravu revoluciju na američkim, ali i svetskim televizijskim ekranima. Njena emisija i dan danas je jedna od najgledanijih, a gosti se rado odazivaju njenim pozivima.

BONUS VIDEO:


 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas