· · Komentari: 0
TUŽNO

Susret oca i vozača koji mu je pokosio ćerku na ulici rasplakao svet (VIDEO)

Susret oca i vozača koji mu je pokosio ćerku u saobraćajnoj nesreći rasplakao je svet

1622621698_nesreca.jpg
Foto: Printscreen / Instagram /razoesparaacreditar Veri

Pre nekoliko dana u jednom brazilskom gradiću dogodila se zaobraćajna nesreća, u kojoj je teške telesne povrede zadobila desetogodišnja devojčica.

Pročitajte još: Upucao se u glavu zbog Tik Tok izazova: Dečko je snimio sopstvenu smrt, a video je postao viralan

Od siline udara, slomljena joj je noga, izbijeno je nekoliko zuba, a povređen joj je i kuk. Iako su mnogi pomislili da vozač nije gledao kako vozi, u ovom slučaju on zaista nije bio ništa kriv, već je malena devojčica tokom igre, izletela iza jednog parkiranog autobusa pravo na ulicu. Tok prilikom vozač nije mogao ništa da učini.

Otac tešio vozača

Udario je devojčicu i odmah istrčao iz automibila kako bi joj pomogao.  Nesrećni vozač toliko je bio slomljen zbog čitave situacije, da je počeo da se trese i jeca od šoka.  Otac devojčice, uspeo je da obuzda bes i zagrlio je vozača koji je bio u potpunom šoku:

- Nije to bio trenutak za svađu i tuču, bio je to trenutak kada nam je svima trebala podrška i uteha. Video sam iskrenost u njegovim očima, da je tužan iz dubine svoje duše - rekao je nesrećni čovek čija je ćerka stradala

- Nemam ja tebi šta da opraštam. Da li si udario moje dete zato što sihteo? Nisi. Učinio si to u nehatu, bio je to splet nesrećnih okolnosti. Sve što od tebe sada tražim je da se zajedno molimo za moju ćerku - dodao je.

Pročitajte još: Neverovatna smrt: Tinejdžerka (19) umrla od previše žvakaćih guma (FOTO)

 

Brazilski mediji preneli su vest da se devojčica oporavlja, kao i da je van životne opasnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.