Oglas
· · Komentari: 0
zanimljivosti

Odlučio da napusti savremeni svet i živi van sistema: OVO JE TARZAN 21. VEKA! (VIDEO)

Svako ima drugačije poimanje života, i stvari koje nas čine srećnima. Nekome je to dobar posao, dobra kuća, dobar brak, puno dece, dok je nekima samo sloboda i život van sistema.

1647978841_tarzan.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Nas Daily
Oglas

Ovo je priča o osobi koja je shvatila da nije za savremeni svet, ljude i okruženje. Džejson je osoba koja je odlučila da napusti moderan svet i da postane TARZAN! 

Pročitajte još: Zbog nje se kralj Petar II POSVAĐAO SA MAJKOM: Grčka princeza je POSLEDNJA KRALJICA SRBIJE, a na tlo naše zemlje nikad nije kročila (FOTO)

Upoznajte Džejsona. On ne samo da liči mnogo na Tarzana, on živi kao Tarzan, penje se kao Tarzan, čak i pušta kosu kao Tarzan! Međutim, njegova priča bi mogla biti bolja od Tarzanove.

Pre 20 godina, Džejson je živeo na Filipinima. Nekim zapletima sudbine, završio je beskućnik bez porodice i posla. Čak je noću morao da spava u crkvama i po metro stanicama. Na kraju je usvojen, nakon čega se preselio u Hong Kong. Ali i pored toga, nikada se nije osećao kao kod kuće. Tako se preselio na ostrvo na obali Hong Konga i počeo da stvara svoj dom. Sagradio je celu kuću od smeća koje je pronašao na plaži, trulog drveća, uzgajao je baštu organskih proizvoda i provodio dane radeći ono što je voleo: pevajući, plešući, penjajući se po drveću i plivajući. Čak je prestao i da se šiša, te stvarno počinje da liči na Tarzana. Prema nemju, kosa je bitan izvor energije. 

Stvarno neverovatna priča, zar ne? Tako je mislio i Dizni. Zato su, kada su čuli za Džejsona, rekli: „Ovo je Tarzan koji nam treba!“ i ponudili su mu glavnu ulogu u stvarnoj Diznijevoj emisiji. I sada? Koliko znamo, Džejson je još uvek tu, još uvek mlad, divlji i slobodan u svojoj džungli. Konačno je dobio svoju sreću, baš kao i Tarzan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas