Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
занимљивости

Одлучио да напусти савремени свет и живи ван система: ОВО ЈЕ ТАРЗАН 21. ВЕКА! (ВИДЕО)

Свако има другачије поимање живота, и ствари које нас чине срећнима. Некоме је то добар посао, добра кућа, добар брак, пуно деце, док је некима само слобода и живот ван система.

1647978841_tarzan.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Нас Даилy
Oglas

Ово је прича о особи која је схватила да није за савремени свет, људе и окружење. Џејсон је особа која је одлучила да напусти модеран свет и да постане ТАРЗАН! 

Прочитајте још: Због ње се краљ Петар ИИ ПОСВАЂАО СА МАЈКОМ: Грчка принцеза је ПОСЛЕДЊА КРАЉИЦА СРБИЈЕ, а на тло наше земље никад није крочила (ФОТО)

Упознајте Џејсона. Он не само да личи много на Тарзана, он живи као Тарзан, пење се као Тарзан, чак и пушта косу као Тарзан! Међутим, његова прича би могла бити боља од Тарзанове.

Пре 20 година, Џејсон је живео на Филипинима. Неким заплетима судбине, завршио је бескућник без породице и посла. Чак је ноћу морао да спава у црквама и по метро станицама. На крају је усвојен, након чега се преселио у Хонг Конг. Али и поред тога, никада се није осећао као код куће. Тако се преселио на острво на обали Хонг Конга и почео да ствара свој дом. Саградио је целу кућу од смећа које је пронашао на плажи, трулог дрвећа, узгајао је башту органских производа и проводио дане радећи оно што је волео: певајући, плешући, пењајући се по дрвећу и пливајући. Чак је престао и да се шиша, те стварно почиње да личи на Тарзана. Према немју, коса је битан извор енергије. 

Стварно невероватна прича, зар не? Тако је мислио и Дизни. Зато су, када су чули за Џејсона, рекли: „Ово је Тарзан који нам треба!“ и понудили су му главну улогу у стварној Дизнијевој емисији. И сада? Колико знамо, Џејсон је још увек ту, још увек млад, дивљи и слободан у својој џунгли. Коначно је добио своју срећу, баш као и Тарзан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas