Oglas
· · Komentari: 0

BAKA I DEKA DOBILI 24 MILIONA NA LOTOU: Razveli se - nije htela da mu da novac jer je uplaćen NA NJEN RAČUN! Isterala ga iz stana

NJIH dvoje su pre toga imali srećan brak.

1696454190_baka-i-deka-loto.jpg
Foto: Profimedia, TV Prva printskrin
Oglas

Bračni par Kenet (77) i Koni (74) Parker iz NJujorka na lotou je osvojio džekpot u iznosu od 25 miliona dolara (gotovo 24 miliona evra). Par je bio presrećan jer su tim milionima mogli da ispune mnoge svoje životne snove i nešto daju i svojoj deci. Međutim, onda je sve ispalo drugačije.

Listić je uplatila Koni i novac je isplaćen samo na njen račun, prenosi Mirror. Čim je novac dobila na račun, izbacila je supruga iz stana. Koni nije želela mužu da da ni cent od dobitka na lutriji i odmah je s njim prekinula kontakt.

- Siguran sam da je Koni htela da me spreči da veliki deo dobitka dam svojoj deci. Imam petoro dece iz prethodnog braka - rekao je Kenet, koji se potom razveo od supruge i tužio je.

- Osećam se izdano. Još uvek se ljutim na sebe što sam ikada voleo tu ženu - dodao je razočarano.

NJih dvoje su pre toga imali srećan brak. Kako kaže Kenet, nikada nisu imali mnogo novca. Uvek su igrali lutriju u nadi da će jednog dana osvojiti veliki džekpot. Čim je spomenuti džekpot na lutriji osvojen, njihovoj sreći je došao kraj.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas