Oglas
· · Komentari: 0

Gledao tutorijal pa završio u bolnici: Želeo je sam sebi da operiše nos, pa ga zalepio super lepkom

Bizaran pokušaj operacije nosa

1660726729_operacija-nosa-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Jedan čovek iz Brazila, došao je na neverovatnu ideju, da sam sebi operiše nos gledajući tutorijal operativnog zahvata na Jutjubu.

Pročitajte još: Zanimljivosti o filmu "LAJANJE NA ZVEZDE" koje niste znali: Neki delovi su autobiografski, a čuvena KAFANA iz filma ima posebnu priču (VIDEO)

Čovek je rekao lekarima da nije koristio nikakve rukavice da bi obavio proceduru i da nije očistio ranu da ne bi otvorio šavove.Njegove ime bolnica nije otkrila, ali kako su preneli u saopštenju on je rekao lekarima na odeljenju za nos, grlo i uši da je na Jutjubu dobio ideju da sam uradi operaciju nosa i da je koristio alkohol za dezinfekciju tog područja, a veterinarski anestetik za ublažavanje bola. Nakon što je završio sa "operacijom", koristio je samoupijajući konac i superlepak da zatvori ranu.

- Nakon dočeka medicinskog tima za mentalno zdravlje, pacijent zbrinut od strane oralnog i maksilofacijalnog tima (BMF), koji je izvršio čišćenje rane, previjanje i usmeravanje na neophodnu negu - navodi se u saopštenju bolnice. Samouki hirurg se pojavio u bolnici 21. jula, ali su mediji tek nedavno otkrili njegov slučaj.

Pročitajte još: MOĆAN SAVET OCA TADEJA: Kada POSTIMO, svaki dan treba obratiti pažnju na veoma BITNU STVAR

Brazilsko društvo za plastičnu hirurgiju (SBCP) je objavilo upozorenje na svom zvaničnom sajtu, pojašnjavajući da rinoplastika, "pored toga što je isključivo medicinski čin, zahteva specijalizaciju i kvalifikacije za izvođenje".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas