· · Komentari: 0

Žena je bol u nosu osećala čak 37 godina, a nakon operacije LEKARI su ostali u neverici

Neverovatna priča dolazi sa Novog Zelanda

1640171952_kijavica.jpg
Foto: Pexels

Meri Makarti, više od 37 godina trpela je bolove u nosu. Stalno je imala  problem, gde nije mogla da živi bez papirnatih maramica, a nakon testa krunice, njeno stanje se pogoršalo.

Pročitajte još: Prezirala je brak, umrla je zaboravljena od svih u bedi

Odlučila je da ode kod lekara, kako bi se oslobodila problema, pa je morala da se operiše. Tokom intervencije, lekari su u njenom nosu pronašli igračku, koju je kao dete udahnula i bila u njenom nosu punih 37 godina.

Sa osam godina udahnula igračku

Meri se plašila kao osmogodišnjakinja, da mami i tati kaže šta je uradila , pa joj je igračka ostala u nosu.

 - Sećam se tačno kada sam ga udahnula. Plašila sam se šta će mi mama reći. Godinama sam imala problema sa disanjem, ali nisam znala da je to od toga“, rekla je Meri za britanske medije.

Nakon što se probudila iz anestezije, lekari su joj pokazali da je bio u pitanju mali plastični krug koji čak nije izgubio ni boku. 

Pročitajte još: Zapravo je dobra stvar ako ste jako loši u pakovanju poklona - Evo šta kažu naučnici

 

- Oko njega je došlo do kalcifikacije i verovatno mi je zato nos rastao - dodala je Meri.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.