Oglas
· · Komentari: 0

Kad univerzum šalje ZNAKOVE UPOZORENJA: Obratite pažnju na signale kosmosa da ste doneli pogrešnu odluku

Nekada kada treba da donesemo važnu životnu odluku, univerzum nam može poslati signale da smo na pogrešnom putu

1656413650_pexels-rodnae-productions-5542905.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Kako smo stariji, sve više smo ubeđeni da se stvari dešavaju sa razlogom i da ništa nije slučajno. U pojedinim slučajevima naša intuicija može nam ukazivati da ne razmišljamo u dobrom pravcu i da smo na putu da donosimo lošu odluku po nas. Univerzum nam često šalje signale koje možete prepoznati ako imate razvijenu intuiciju i ako znate da je slušate.

Ako se trenutno nalazite u dilemi i ne znate šta je dobro, a šta loše, možda biste trebalo da obratite pažnju na signale univerzuma koji ne moraju uvek biti tako očigledni na prvi pogled.

Pročitajte još: Da li znate koje je selo sa NAJTUŽNIJIM IMENOM? Nalazi se u blizini Smedereva, a priče o njemu izazivaju JEZU

Ovi znaci upozorenja mogu se manifestovati u vidu nepoželjnih okolnosti ili događaja. Na šta biste trebalo da obratite pažnju?

  1. Često primećujete neprijatne poglede
  2. Dolaze vam nepredviđeni troškovi
  3. Češće se svađate sa bliskim osobvama
  4. Stalno se nalazite u sabraćajnim gužvama, posebno onda kada baš žurite
  5. Loš i neprijatan osećaj u stomaku koji ne prolazi

Viša sila  kroz ovakve i slične stvari poručuje da treba ponovo da zastanete i preispitate svoj život. Racionalnije pogledajte situaciju da biste došli do pravog i ispravnog zaključka. Kada dođete do dobrog rešenja i energija koju ćete emitovati biće bolja, a univerzum će vam to i "potvrditi".

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas