Oglas
· · Komentari: 0
pokloni

Kako da upakujemo poklon BEZ KORIŠĆENJA SELOTEJPA? Uz jednostavan trik

Ovo je vreme kada tražimo adekvatne poklone kako bi obradovali svoje najdraže.

1640872044_retro-gifts-g1f7af42c4_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ukoliko u zadnji čas primetite da nemate selotejp kojim ćete da zalepite ukrasni papir prilikom pakovanja ne brinite, postoji način da poklon zapakujete i bez njega.

Korisnica TikToka pod imenom Beeandblooms pokazala je kako možemo da umotamo poklon u ukrasni papir u samo nekoliko koraka. Naime, bitno je da poklon bude stavljen u kutiju. Kada odredite koliko vam je papira za pakovanje potrebno, isecite ga na kvadrat.

Pročitajte još: Da li ste znali zašto se na vrh jelke stavlja ZVEZDA? Priča seže daleko u prošlost

@beeandblooms Reply to @angie.1179 challenge accepted 😉 #wrappinggifts #christmaswrapping #gifts #wrapping #challenge ♬ Quirky - Oleg Kirilkov

Stavite poklon na papir tako da njegovi ćoškovi budu u ravni sa svim stranama kutije. Presavijte papir preko jedne od dužih strana i "uvucite" ćošak ispod njega. Ponavljajte postupak sve dok ne dođete do poslednje strane papira, kojim ćete u potpunosti "preklopiti" kutiju.

Ovaj video je za veoma kratko vreme postao viralan, a komentari oduševljenih pratilaca na Tik Toku su se nizali.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas