Oglas
· · Komentari: 0

KAKVO PONIŽENJE! Kada je došla da vidi bebu svoje najbolje drugarice doživela je šok - Zbog jednog detalja je prekinula svaki kontakt sa njom!

Devojka je došla da vidi bebu svoje drugarice

1637237360_beba.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Hejli Kaster iz Arizone, odlučila je da poseti svoju najbolju drugaricu koja se tek porodile, ne sluteći da će doživeti najveće poniženje u svom životu.

Pročitajte još: Prema narodnom verovanju otkrijete ko vam je srodna duša VEČERAS: Ove reči IZGOVORITE PRED SPAVANJE

NJih dve bile su nerazdvojne od detinjstva i radovale su se uvek uspesima. Ipak, tajna koju je krila Hejlina drugarica, promenila je sve.

Naime, kada je ugledala bebu, primetila je jedan detalj koji joj je zapao za oko. Tada se okrenula, otišla i više se nikada nije javila svojoj drugarici.

Zbog jednog detalja se više nikad nije javila

– Još dok sam bila u drugom stanju sa decom, a imamo ih četvoro, slušala sam priče da me suprug Trevis vara gde stigne. Nikad to nisam prihvatala jer je prema meni bio sjajan, brižan i posvećen. Međutim, kada sam otišla kod drugarice sve se promenilo. Trevis je od rođenja na vratu imao malo veći, veoma karakterističan mladež, što sam odmah ugledala na njenoj bebi. Nisam mogla da verujem. Uhvatila sam se za glavu, pogledala drugaricu u oči i upitala sam je samo: ‘Kako si mogla?’. Potom sam napustila njenu kuću i nikad se više nismo videle – kaže Hejli iz Vikenburga za Caters News.

Došla je kući i naterala muža sve da joj prizna. Tada joj je otkrio da je prevario preko 30 puta tokom braka. Isterala ga je iz kuće, ne želeći nikada više da ga vidi. Nije toliko bila tužna zbog muža, već zbog najbolje drugarice sa kojom je sve delila:

Pročitajte još: JEZIVIJE od "crne svadbe": U istočnoj Srbiji su mlade su terali u šumu na "STRNDžANJE" i strogo poštovali jedno pravilo!

 

– Kao što sam rekla, tokom trudnoća sam stalno slušala priče o njegovom neverstvu. Ono što me je povredilo je što je drugarica bila najvažnija osoba u mom životu, a i ja u njenom. Ja sam bila uz nju tokom trudnoće, ja sam je odvela u bolnicu na porođaj, ja sam je držala za ruku dok je dobijala epiduralnu injekciju. Na kraju sam doživela da ima dete s njim – kaže Hejli.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas