· · Komentari: 0
DRUGARICE

Izolacija je pokazala šta je najveće BLAGO u životu, da li ga čuvate?

Nipošto ne prekidajte nit koja vas godinama povezuje s prijateljima.

1605260140_Depositphotos_81829798_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Pravi prijatelji su veliko bogatstvo ali i retkost. S vremenom svako krene svojim putem, druženja nisu više tako intenzivna, ređe ih viđamo, ali to ne znači da nam višu nisu važni.

Pročitajte još: EMPATIJA KAO ŠKOLSKI PREDMET? Da li bi trebalo i u SRBIJI da se uvede? DANCI znaju odgovor!

Zovite ih, šaljite poruke, ali je najvažnije da se viđate uživo ukoliko je to moguće. Takođe, u prijateljstvu je bitna iskrenost. Otvoreno komunicirarte i kažite sve što vam je na duši i što vas muči jer će vas jedino tako razumeti.

Podrška je ključ.

Međusobna podrška je takođe ključ iskrenog prijateljstva. Ukoliko je, recimo, vaš prijatelj napredovao u karijeri, ne treba da osećate ljubomoru zbog toga.

Pročitajte još: Deca rođena u PROLEĆE su vesela i POVRŠNA, JESENJA su setna, a šta mislite kakava su ZIMSKA i LETNJA deca?

Na njegove pobede gledajte kao na svoj trijumf i verujte da će doći i vaših pet minuta. Budite srećni jedni zbog drugih, delite svoje uspehe i zajedno uživati i u drugim stvarima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.