· · Komentari: 0
ESTRADA

POKUŠAO DA JE PONIZI, ONA GA ODUVALA: Pevačica "branila" svoj dekolte na privatnoj proslavi dok su je kitili parama (VIDEO)

Snimak na kojem Teu Tairović obasipaju novcem zapalio je društvene mreže!

1624022955_pjimage.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Ѓorѓi Angelovski

Pevačica Tea Tairović pevala je prošle nedelje na jednoj privatnoj proslavi.

Snimci sa ove proslave proširili su se društvenim mrežama, ali jedan detalj posebno je bio zanimljiv.

Pročitajte još: BAKA PRASE izazvao BES ponašanjem u klubu! Pljušte komentari osude: Dotakli smo dno! Ovome se normalan svet ZGRAŽAVA (FOTO/VIDEO)

Naime, dok je igrala, jedan čovek pokušao je da joj ugura pare među grudi, pa ga je Tea opomenula rukom, dok mu je uzimala pare.

Ovakvim gestom pevačica je čoveku stavila do znanja da može samo da je posmatra, ali ne i da je dodiruje.

Da je atmosfera bila odlična, svedoči i drugi snimak dok je pevala svoju novu pesmu "Hajde", tokom koje je uzela ogroman novac.

Gosti su prilazili i bacali pare na nju, dok su joj drugi davali novčanice od 20, 50 i 100 evra.

Tei su ruke bile pune para, i nije skidala osmeh sa lica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.