Oglas
· · Komentari: 0

Međunarodni DAN ŽENA: Ovo su najlepše ČESTITKE za 8. MART

Danas je Međunarodni dan žena, koji je posvećen njihovoj ravnopravnosti

1646656068_osmi-mart.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Obradujte svoje najmilije dame nekim zanimljivim poklončićem, ali ukoliko niste u mogućnosti, dovoljno je da im pošaljete i jednu od ovih čestitki, kojima ćete im ulepšati dan.

Pročitajte još: TEST LIČNOSTI koji će vas oduševiti preciznošću: Bitno je šta ste prvo videli na slici (FOTO)

Magazin Novosti vam želi da ovog 8. marta shvatite da svaka žena u sebi krije boginju koja je spremna da ostvari san, da voli i živi ljubav, da privuče mir i ostvarenje ambicija. 

Deset najlepših čestitki

1. Budi ponosna što si mudra i jaka. Budi srećna što umeš da voliš i što si voljena. Budi radosna što u sebi imaš snagu da promeniš svet. Ovom porukom šaljem ti dobre vibracije i puno ljubavi na tvoj poseban dan.

2. Jednoj, posebnoj! Srećan 8. mart!

3. Ti si moja podržka i moja inspiracija, ti si moja uteha i moja motivacija! Želim ti srećan svaki dan!

4. Želim ti da svakog dana budeš posebna, jedinstvena i večno verna sebi. Srećan ti 8. mart!

5. Ti si moja podrška, moj pokretač sreće i svaki tvoj osmeh za mene je najlepši dar. Danas ti otvaram svoje srce i slavim što te imam u svom životu. Srećan ti Dan žena!

6. Zbog tebe, postojim i ja! Hvala ti, mama!

7. Tvoja nežna ruka donosi mi mir, tvoje reči su najbolje lekcije, a poljupci za laku noć zauvek su ostavili trag na mojoj duši. Draga mama, srećan ti 8. mart!

8. Neka ti današnji dan bude pun sreće, kao i moje detinjstvo uz tebe! Srećan 8. mart!

9. Volim te. Ti si razlog, nada i san, sve što sam ikada poželeo. I bez obzira na to šta će se u budućnosti dogoditi, svaki dan proveden sa tobom za mene je najbolji dan u životu. Srećan ti 8. mart.

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: "KUDGOD" ili "KUD GOD"? Koji oblik je tačan

10. Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas