· · Komentari: 0
IZNENAĐENJE

Nesvakidašnji čin: Devojka zaprosila dečka, a onda su usledili brutalni komentari (VIDEO)

Devojka se odlučila na nesvakidašnji čin

1625315680_prosidba.jpg
Foto: Tik Tok Ilustracija/ukabedsheybani

 Ukabed Šajbani, odlučila je da putem društvene mreže Tik Tok, podeli svoj srećan trenutak veridbe. Iako bi mnogi pomislili da tu nema ništa specifično, ono što ovu devojku izdavaja od drugih je i ta činjenica, da je ona odlučila da zaprosi svog momka.

Pročitajte još: Niko ne zna kako je napravljena KAPIJA SUNCA, a bila je portal u najstarijem gradu na svetu

Mnoge devojke još od malena zamišljaju svoje veridbe i mesta na kojima će ih dečko zaprositi, ali to nije slučaj i sa Ukabed, koja se odlučila na veoma hrabar potez. Ona je svog dečka upoznala preko Tindera, a nakon što su počeli da se zabavljaju, samo nakon tri meseca odlučila je da ona njega zaprosi.

@ukabedsheybani

I did it🥺 #fyp #foryou #fördig #viral #proposal

♬ original sound - luisa

Video veridbe postavila je na Tik Tok 

- Upoznali smo se u martu na Tinderu. Naša veza je stvarno nešto posebno, toliko mi znači. Svaki dan imam leptiriće u stomaku zbog njega. Odnosi se prema meni kao prema kraljici. Pa zašto se ne bismo verili? - objašnjava devojka u videu, a nakon što ga je zaprosila, on je naravno odmah pristao, iako mu je pokvarila planove, jer je on želeo nju da zaprosi.

 

@ukabedsheybani

Here comes full version of the proposal 🥺 #fyp #foryou #fördig #viral #proposal #tinder @tinder

♬ 'Til Death Do Us Part - Brian Nhira

Nakon objave snimka usledili su brutalni komentari

- Izgleda kao da ga je sramota, jedan je od komentara, dok je druga ženska osoba bila brutalnija i rekla da bi se pre udavila u Okeanu, nego zaprosila dečka.

Pročitajte još: Ovaj stan košta 240 hiljada dolara, a posebnu pažnju privlači kupatilo zbog neobičnih detalja (FOTO)

Ipak, sreću ove devojke ništa ne može da poremeti, jer je i njen dečko presrećan zbog čina koji mu je priredila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.