· · Komentari: 0

Ova 3 predmeta nikako ne bi trebalo da POZAJMLJUJETE: Feng šui stručnjaci smatraju da se tako PRIVLAČI NESREĆA

Dva puta razmslite pre nego što pozajmite nekome neka od ova 3 predmeta

1662191274_feng-sui-foto-unsplash-pixabay.jpg
Foto: Unsplash, Pixabay

Prema feng šuiju, predmeti koje imamo u kući, kao i način i mesto na kom su postavljeni veoma utiču na energiju koja cirkuliše kroz dom.

Pristalice ove filozofije smatraju da predmeti u domu mogu privući dobru energiju i napredak, ali isto tako i lošu sreću, stagnaciju, nemir i siromaštvo.

Zato treba obratiti pažnju koje stvari sve držimo u kući, ali i da li ih drugi koriste. Pozajmljivanje stvari, pobornici feng šuija ne smatraju naročito dobrim.

Iako često se dešava da pozajmimo neki komad odeće, tako nešto nije preporučljivo sudeći po feng fui učenjima. Bolje poklonite garderobu, posebno ako se u njoj više ne osećate prijatno. Pre nego što se odlučite da poklonite, odeću obavezno operite i ispeglajte iz higijenskih i energetskih razloga.

Pročitajte još: Zašto bi ZELENA BOJA trebalo da bude deo doma? Stvorite harmoniju

Papuče takođe ne i trebalo da pozajmljujete. Veruje se da na taj način privlačite blokadu u karijeri, kao i stagnaciju i muke na poslu. Bilo bi dobro da imate nekoliko pari papuča za goste koje će biti namenjene isključivo njima.

Sat je takođe predmet koji ne treba da pozajmljujete drugima. Smatra se da ćete vraćanjem sata pokupiti svu negativnu i lošu energiju osobe kojoj ste pozajmili ovaj predmet.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.