Oglas
· · Komentari: 0

Pred vama je BRZI TEST ASTROLOGA! Izaberite BOJU i otkrijte kakva ste osoba!

Boje mogu uticati pozitivno i negativno na čoveka, a šta omiljena boja govori o vama, saznajte u ovom tekstu.

1625838066_boje.JPG
Foto: YoutubePrintscreen
Oglas

Boje imaju važno značenje i svoju univerzalni smisao, kaže astrolog Goca Dragišić i dodaje da svaki horoskopski znak ima svoju sretnu boju, tj onu koja pozitivno đeluje, kao i onu koja negativno utiče. 

Pred vama je brzi test astrologa i numerologa koji otkriva sve o vašoj ličnosti.

Sve što treba da uradite jeste da izaberete jednu od ponuđenih boja (roze, narandžasta ili ljubičasta) i saznate kakva ste osoba. 

Roza

Vi ste psoba puna ljubavi i senzualnosti koja cijeni sitnije stvari u životu. Inače, zaljubljene osobe obično imaju značajnu količinu ružičaste boje u svojoj auri. Savjet: Povedite računa kako bi ste izbegli prevarante, nepoštene i nezrele osobe .

Narandžasta

Vi posjedujete visoku inteligenciju i težnju ka perfekcionizmu, ljubav prema intelektualnim poslovima i mentalno izazovnim projektima. Mentalno ste stabilna i jaka osoba u koju svako može imati poverenja. 

LJubičasta

Vi se ubrajate u mudre i nadarene osobe sposobne da zavire u druge svjetove i dimenzije. Vizionar ste na najvišem nivou i puni duhovne ljubavi, takođe ste neko ko može promeniti svet i svoju maštu lako možete da pretvorite u stvarnost.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas