Oglas
· · Komentari: 0
TEST LIČNOSTI

Proverite da li imate ovu osobinu: Ono što prvo vidite, otkriva NIVO VAŠE TVRDOGLAVOSTI!

Testovi ličnosti su odličan način da bolje razumete sebe i svoje ponašanje, na zanimljiv način

1686834592_majka-Tereza-NASLOVNA.png
Photo: Radiotips
Oglas

Ovaj test se fokusira na to kako reagujete na događaje i sutuacije. Pomoći će vam da se istaknu određene karakteristike kao što su istrajnost i tvrdoglavost, kao i sposobnost da se razazna šta je važno.

Pogledajte dobro sliku, i ono što prvo vidite pokazaće vam u kojoj meri ste tvrdoglavi:

Foto: © Radiotips

STARICA

Ako ste prvo videli staricu, nivo vaše tvrdoglavosti je visok. Vaša odlučnost i vaša ambicija su snage koje vam
služe da uspete u životu. Skloni ste da postavljate visoke ciljeve, i nikada ne odustajete dok se ne postignu. 
Vaša tvrdoglava strana se ponekad može shvatiti kao prepreka za druge, ali to je zapravo kvalitet koji vam pomaže da ostvarite sopstvene ciljeve.

MAJKA SA BEBOM

Ako ste prvo videli majku i njenu bebu, nivo nivo vaše tvrdoglavosti je veliki. U stanju ste da ostanete odlučni kada vam bude teško, ali ne toliko odlučni da vaša strast nadvlada razum.
Često ste u mogućnsoti da pronađete zlatnu sredinu, koja odgovara svim uključenim stranama, što vas čini vrednim sredstvom kada se moraju praviti kompromisi.

RUKE

Ako ste prvo uočili ruke, nivo vaše tvrdoglavosti je nizak. Veoma ste fleksibilni, i otvoreni za mišljenja drugih. Vaša prilagodljivost se može pokazati kao korisna u pronalaženju kreativnih rešenja za teške probleme.
Iako to neki vide kao nedostatak odlučnosti, to samo pokazuje da znate kako da slušate druge i radite sa njima, a ne u suprotnosti sa njima.

JABUKA

Ako ste prvo videli jabuku, nivo vaše tvrdoglavosti je veoma nizak. Vašu sposobnost da komunicirate i pronalazite rešenja bez upadanja u tvrdoglavost, drugi veoma cene.
Vaša fleksibilnost ponekad može proći kao nedostatak odlučnosti, ali je od suštinskog značaja da održite harmoniju između različitih strana uključenih u datu situaciju.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas