Oglas
· · Komentari: 0

Roditelji odlučili da iznenade DECU za Novu godinu: Poklon su vešto sakrili, a kada su videli šta je u pitanju, mališali su plakali satima (VIDEO)

Dirljiv prizor koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

1704016003_Foto-Shutterstock-pokloni-i-deca.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Postoji neka posebna čar u kupovini poklona za najmilije, a Nova godina je period kao stvoren za darovanje. Novogodišnji pokloni se tradicionalno kupuju decembra, a daruju poslednje večeri stare, ili prvog dana nove godine. Svi se trude da svoje najmilije obraduju nečim što će biti pravo neočekivano iznenađenje. Nekome to pođe za rukom, a nekome baš i ne.

U videu koji sledi videćete kako su se jedni domišljati roditelji odlučili za jedan posve neobičan poklon koji su stavili u veliku novogodišnju kutiju.

 

@pawsomepets They’ll remember this christmas present forever 🥹🐾 #surprise #puppy #christmas #emotional ♬ original sound - Pawsome Pets

Ponekad male sitnice poput ove čine život lepšim. Deca su dugo iščekivala svog kućnog ljubimca, a roditelji su odlučili da im ga daruju baš za novogodišnje prazike. Suze su navirale na njihove oči. Deca su još dugo plakala od sreće. Nije bilo veće sreće za ovo dvoje dece, što možemo videti iz njihovih osmeha koji su se mešali sa suzama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas