Oglas
· · Komentari: 0

SMEJAĆETE SE CEO DAN! Snimak oca Predraga o slučaju "POKOJNE BABE" pogledalo oko 100.000 ljudi: Evo kako je mladi pop razbio sujeverje seljana (VIDEO)

NJegov govor o slučaju "pokojne babe" postao je apsolutni hit na internetu, ima preko 90.000 pregleda i podeljen je preko 1000 puta.

1631794880_predrag.JPG
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

Otac Predrag je radio ono što mu posao nalaže - iskoristio je svoje znanje i uticaj da pouči narod. Ni sam nije sumnjao da će postati internet senzacija. NJegov govor o slučaju "pokojne babe" postao je apsolutni hit na internetu, ima preko 90.000 pregleda i podeljen je preko 1000 puta.

Priča počinje kako i dolikuje - zapletom. "U jednom malom mestu umrla je baba. Pozvao ti mene jedan stari pop da dođem, kako običaji nalažu. I zateknemo mi jedno sujeverje kod meštana.

E, pa neće moći", maestralno priča Predrag. Ostatak jednostavno ne vredi prepričavati morate ga čuti i nasmejati se sami.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas