· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI koji je zaludeo društvene mreže: Odgovrite na tri pitanja i otkrijte skrivenu stranu svoje ličnosti

Korisnici koji su ga uradili tvrde da je istinit

1679838057_test-licnosti.jpg
Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama jedan test ličnosti posebno je postao aktuelan, posebno an TikToku, a sastoji se od samo 3 pitanja. Odgovori koje dajete na pitanja su jednostavni, a kako biste lakše osvestili šta vaši odgovori predstavljaju i protumačili ih, potrebno je da ih prvo napišete na papir.

Test ličnosti se sastoji od sledeća 3 pitanja:

Koja je vaša omiljena boja?
Koja je vaša omiljena životinja?
Koji je vaš omiljeni oblik vode - reka, more, kiša, vodopad itd?

Svaki odgovor otkriva jednu važnu stvar o vama i vašem karakteru, ali važno je i da istražite sibomiliku odgovora koji ste dali.

Omiljena boja govori o tome kako vidite sebe, odnosno kako posmtrate svoju pravu prirodu. Na primer, ako ste izabrali crvenu, mislite da ste vatrena, ambiciozna i strastvena ličnost; zelena boja ukazuje na osobu koja teži harmoniji, smirena je, povezana sa prirodom...

Izbor omiljene životinje pokazuje kakav je vaš partner iz snova, odnosno šta očekujete od potencijalnog partnera. Na primer, ako ste rekli mačka, nadate se gracioznom, spretnom i umiljatom partneru; ako je izbor pas, onda želite da vam partner bude odan i prvenstveno najbolji prijatelj itd.

Oblik vode ukazuje kako posmatrate ljubavni i erotski život, odnosno čemu težite na romantičnom planu. Na primer, ako ste izabrali vodopad, želite vezu koja je puna avantura, promena, neverovatnih iskustava; sa druge strane, mirno more ukazuje na stabilnu romansu u kojoj vladaju mir i rutina itd.

Mnogi korisnici društvenih mreža napisali su u komentarima kako im je test tačno pogodio određene karakterne crte. Da li se vaši odgovori poklapaju sa percepcijom koju imate o sebi?

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.