· · Komentari: 0

Tri saveta feng šui stručnjaka: Kako privući novac i obilje u život?

Poslušajte savete feng šui stručnjaka ako ste stalno u besparici

1685357516_shutterstock_1391635862.jpg
Foto: Shutterstock

Ako želite da energija novca protiče kroz vaš dom i da samim tim sa njim nikada nemate problema, onda morate da uradite sledeće stvari, ističu feng shui stručnjaci.

Koristite žive boje u „poslovnim“ delovima stana

Tamo gde sedite, gde obavljate bilo kakav posao u stanu/kući, ofarbajte te zidove u zelenu ili ljubičastu boju ili jednostavnije, stavite tu neki veći predmet u toj boji. Zeleno predstavlja vitalnost i rast a ljubičasta – bogatstvo.

Negujte vaš novac

Nemojte da gužvate novčanice ili da ih bacate po stolu. Ako zapostavljate novac, jednom će i on vas zapostavljati, a onda – teško vama. Držite ga uvek uredno složenog u novčaniku ili nekom kovertu ili sefu. Čuvajte i račune, lepo ih složite u neki koverat ili fioku.

Poklanjajte bilo šta drugima

Ako vam nedostaje novac, okrenite se ljudima oko sebe. Poklanjajte im vreme i pažnju, zahvalite se na svemu što čine za vas da biste se lepo osećali. Uspeh nije samo ako imamo dobitak, uvek se mora pronaći pozitivna strana svega i kada nema dovoljno novca. Kako je novac deo kruga, kada se on ispuni, vratiće vam se.

Bonus video:

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.