· · Komentari: 0
NOVA GODINA

"TU NEMA LJUBAVI": Ukoliko kod nekoga primetite ovakvu NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU, okrenite se i BEŽITE (VIDEO)

Novogodišnja dekoracija mnogo govori o karakteru

1640334806_dekoracija.jpg
Foto: Pixabay

Komičar Erik Kalesandro, objasnio je šta dekorisanje doma za novogodišnje praznike govori o karakteru osobe kod koje ste došli u kuću. Za  praznike dozvoljeno je sve. Neko voli da mu kuća bude šarena, neko kiti kuću po tradicionalnim običajima, ali izgleda da pojedini ukrasi dosta govore o vama.

Pročitajte još: Nosite prsten na malom prstu? Evo kakvo skriveno značenje ima kod muškaraca i žena

- Božićni ukrasi koje porodica ima reći će vam sve šta treba da znate o njima. Ovo će biti tačnije od bilo kog horoskopa koji ćete ikada pročitati- rekao je komičar u videu na Tik Toku koji je prikupio preko 300 hiljada pregleda.

- Zlatni standard božićnih čarapa. Vaša porodica ih je napravila kod kuće ili ste ih napravili kao dete, pa su dali nekom božićnom sajmu da ih uradi. Nisu baš najlepši, ali vi ste ih napravili, a vaša porodica neguje sentimentalnu vrednost. NJihovo drvo je puno šarenih ukrasa koje su skupljali godinama - dodao je.

 

@ericdalessandro

Christmas stockings will tell you everything you need to know about a family ##fyp ##fy ##foryoupage ##foryou

♬ original sound - Eric D'Alessandro

Za drugi par božićnih čarapa je rekao: - Ovo je dom pun ljubavi, svi su dobrodošli. Onda imaš ovakve čarape - rekao je pokazujući bele i bež čarape. 

"Mama je psihopata, bežite"

- Ako uđete u nečiju kuću i vidite ovo, okrenite se i odmah izađite. U ovom domu nema ljubavi. Ovo je hladna, neprivlačna predstava doma. Ovo je porodica koja ima dve odvojene jelke jer im je mama psihopata. Ništa ne govori o ljubavi, kao izbacivanje ukrasa od makarona koje je vaše dete napravilo u školi jer se "ne uklapa u temu mog stabla - rekao je i naglasio da je ovo vid porodice koja ima šest Plejstejšna 5 i Rendž Rovera, ali i koje ima jednu jelku za decu i čisto, jednobojno za mamu, koja je "psihopata".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.