Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВА ГОДИНА

"ТУ НЕМА ЉУБАВИ": Уколико код некога приметите овакву НОВОГОДИШЊУ ДЕКОРАЦИЈУ, окрените се и БЕЖИТЕ (ВИДЕО)

Новогодишња декорација много говори о карактеру

1640334806_dekoracija.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Комичар Ерик Калесандро, објаснио је шта декорисање дома за новогодишње празнике говори о карактеру особе код које сте дошли у кућу. За  празнике дозвољено је све. Неко воли да му кућа буде шарена, неко кити кућу по традиционалним обичајима, али изгледа да поједини украси доста говоре о вама.

Прочитајте још: Носите прстен на малом прсту? Ево какво скривено значење има код мушкараца и жена

- Божићни украси које породица има рећи ће вам све шта треба да знате о њима. Ово ће бити тачније од било ког хороскопа који ћете икада прочитати- рекао је комичар у видеу на Тик Току који је прикупио преко 300 хиљада прегледа.

- Златни стандард божићних чарапа. Ваша породица их је направила код куће или сте их направили као дете, па су дали неком божићном сајму да их уради. Нису баш најлепши, али ви сте их направили, а ваша породица негује сентименталну вредност. Њихово дрво је пуно шарених украса које су скупљали годинама - додао је.

 

@ерицдалессандро

Цхристмас стоцкингс wилл телл yоу еверyтхинг yоу неед то кноw абоут а фамилy ##фyп ##фy ##форyоупаге ##форyоу

♬ оригинал соунд - Ериц Д'Алессандро

За други пар божићних чарапа је рекао: - Ово је дом пун љубави, сви су добродошли. Онда имаш овакве чарапе - рекао је показујући беле и беж чарапе. 

"Мама је психопата, бежите"

- Ако уђете у нечију кућу и видите ово, окрените се и одмах изађите. У овом дому нема љубави. Ово је хладна, непривлачна представа дома. Ово је породица која има две одвојене јелке јер им је мама психопата. Ништа не говори о љубави, као избацивање украса од макарона које је ваше дете направило у школи јер се "не уклапа у тему мог стабла - рекао је и нагласио да је ово вид породице која има шест Плејстејшна 5 и Ренџ Ровера, али и које има једну јелку за децу и чисто, једнобојно за маму, која је "психопата".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas