· · Komentari: 0
RUSKI LEK IZ PRIRODE

Sibirski žen-šen: NETOKSIČNA biljka koja leči ONKOLOŠKA OBOLJENJA

Ruski naučnik Nikolaj Lazarov uočio je ovu biljku, proverio njena dejstva i 1949. godine označio je kao adaptogenu biljku.

1610137333_Depositphotos_302113664_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Sibirski žen-šen u onkologiji smatra se izvrsnim sredstvom za poboljšanje općeg stanja pacijenta. Naučno je dokazano da upotreba lekova na temelju ove biljke pomaže bržem oporavku nakon operacije i zračenja ili hemioterapije.

Često se Sibirski žen-šen kombinuje sa primenom novih vrsta antibiotika, jer će u tim slučajevima oporavak brže uslediti...

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

Adaptogene biljke
Adaptogen je supstanca koja ima sposobnost da uskladi i hramonizuje reakciju tela na različite fizičke, hemijske, biološke i psihičke spoljašnje i unutrašnje nadražaje. Upravo ovu, zajedničku supstancu sadrže netoksične biljke idealne za lečenje najtežih bolesti. Ruski naučnik Nikolaj Lazarov uočio je ove biljke, proverio njihova dejstva i 1949. godine označio ih kao adaptogene biljke.

Ova biljka se koristi na području bivšeg Sovjetskog Saveza za iste bolesti za koje se koristi i pravi žen-šen. Najviše se upotrebljava za oporavak nakon bolesti ili napornih fizičkih ili mentalnih stanja. Često se Sibirski žen-šen kombinuje sa primenom novih vrsta antibiotika, jer će u tim slučajevima oporavak brže uslediti.  

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Ekstrakt ove biljke treba popiti u količinama od 20 kapi u pola sata pre jela. 

Pročitajte još: Uradite sami masažu: Smanjuje bore i zateže mišiće lica (VIDEO)

Upotreba ove biljke zabranjena je kod osoba koje pate od visokog pritiska, potom konzumiranje zajedno sa drugim drugim stimulansima, uključujući i kafu i lekovima za određena psihička stanja. Moguća je interakcija s mnogim kardiološkim i antikoagulantnim lekovima, a poseban oprez se preporučuje osobama koje uzimaju lekove za smanjenje šećera u krvi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.