· · Komentara: 0
DAR PRIRODE

Čuveni RUSKI TRAVAR Dmitrij Jurovski otkriva tajnu jakog prolećnog IMUNITETA (RECEPTI)

Protiv prehlade borite se pravilnim kombinovanjem namirnica

1651261191_tea-g25eedbde2_640.jpg
Foto: Pixabay

Najpoznatiji ruski travar Dmitrij Jurovski ima spremne odgovore na pitanje kako se zaštititi od infekcija i ojačati imunitet uz pomoć prirodnih lekova. Kako tvrdi ovaj poznati travar, nema potrebe da se koriste lekovi i suplementi jer priroda ima odlično rešenje za prevenciju prehlade i gripa.

Pročitajte još: Da li je hrana za mačke BEZBEDNA ZA PSE? Sve što treba da znate o "krađi" iz mačjeg džaka

Kako objašnjava, tajna je u pravilnom kombinovanju namirnica kojim organizam sam stvara odbrambeni mehanizam protiv virusa i infekcija.

Med i beli luk

Jednu kašiku meda izmešajte sa jednom kašikom sitno izrezanog belog luka. Uzimajte svakodnevno pre spavanja jednu kašiku ovog sredstva uz toplu vodu.

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu

Malina i ribizla

U sto mililitara ključale vode stavite jednu kašiku meda, jednu kašiku maline, jednu kašiku crne ili crvene ribizle. Ostavite da odstoji 15 minuta. Konzumirajte pola čaše napitka tri puta dnevno pre obroka.

Lipa i zova

Jednu kašiku cveta lipe pomešajte sa jednom kašikom cveta crne zove. Prelijte smesu čašom vode i kuvajte od pet do deset minuta. Uzimajte jednu čašu toplog čaja svakodnevno.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Cikorija i srčenica

U čašu vrele vode dodajte jednu kašičicu srčenice i jednu kašičicu mlevenog korena cikorije. Pričekajte da odstoji pola sata. Konzumirajte pola čaše napitka tri puta dnevno.

Datula i mleko

Četiri do pet plodova sveže datule prelijte jednom čašom mleka. Kuvajte na slaboj vatri pet do deset minuta. Popijte čašu toplog napitka pre spavanja.

Pročitajte još: Da li znate zašto je FERARI CRVENE BOJE? Odgovor ima veze sa PROŠLOŠĆU!

Ren i med

Sitno naribajte koren rena, stavite ga u teglu i dodajte malo vode. Dobro zatvorite teglu poklopcem i pričekajte sat vremena. Nakon toga procedite sok od rena i stavite u njega kašiku meda. Uzimajte jednu žlicu ove smese ujutro i uveče.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.