Oglas
· · Komentari: 0

Preporodite vaše lice pomoću metode 60 SEKUNDI

Redovno umivanje ujutru i uveče važno je za kvalitet i čistoću kože

1661327912_trikovi-za-lice.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Umivanjem pre spavanja uklanjamo nečistoće koje su se nakupile tokom dana koje doprinose starenju kože i zatvaranju pora. Jutarnje umivanje uklanja masnoće koje se se stvorile tokom noći.

Pročitajte još: Koliko često bi trebalo da menjamo četkicu za zube? U jednom slučaju zamenite je odmah

Najamke Robert Smit, poznati dermatolog i estetičar, objavila je pravilo 60 sekundi koje će transformisati kožu lica.

Umivanje

U pitanju je umivanje u trajanju od 60 sekundi jagodicama prstiju i ne koriste se nikakvi preparati. Ova metoda omekžava kožu i dubinski otapa sebum, a poboljšava teksturu i ujednačenost kože lica.

Najamke Robert Smit kaže da je ova metoda bolja nego da se troši novac na preparate za čišćenje lica.

U sučaju da imate potrebu da koristite neki preparat za umivanje, dermatološkinja kaže da je važno da ne bude agresivan, već da blag kako se koža ne bi isušivala.

Nakon umivanja potrebna je hidrantna krema lagane teksture, ovo je naročito važnu za suvu ili osetljivu kožu

Dermatološkinja ističe da će se rezultati i poboljšanje kvaliteta kože videti nakon nedelju dana, ako se sve ispravno i pravilno radi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas