Oglas
· · Komentari: 0
neprijatno

Ispovest devojke koja doživljava ORGAZAM tokom vežbanja: Jedan čučanj je sve promenio! (VIDEO)

Teretana nije za svakoga, a posebno je nepoželjno mesto za jednu mladu ženu jer rizikuje do doživi vrhunac - pred svima.

1625143123_sofi.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Vavaviolet
Oglas

Sofi Blekmen, 24, novinarka iz Hertfordšira, podelila je svoju priču o tome kako je otkrila da pati od „orgazama izazvanih vežbanjem“ nakon što je podigla tegove teške 35 kilograma.

Kada vam neko kao ja, ko doživljava orgazme tokom vežbanja, kaže da je teretana izuzetno nepoželjno mesto, verujete mi, toliko je neprijatno kada znate da pri svakoj vežbi možete doživeti orgazam.

Pročitajte još: Dosađujete se u braku? Ovih deset seksi i romantičnih susreta sa partnerom će sve popraviti! (FOTO/VIDEO)

Orgazam izazvan vežbanjem

Do početka prvog zaključavanja u martu 2020. godine, nikada nisam zamišljala da je dostizanje vrhunca tokom vežbanja nešto što se zaista događa, a kamoli da bi moglo meni da se dogodi.

Orgazam izazvan vežbanjem
Prvi put je ovu pojavu zabeležio američki seksolog Alfred Kinsi u svojoj knjizi "Seksualno ponašanje kod žena". Slično kao i kod orgazma u snu, ovo nije prijatno iskustvo.

Većinu dana nisam mogla ni da iznosim smeće do kontejnera ispred kuće.

Kada sam imala 15 godina, grickala sam MekDonalds 5/7 dana u nedelji, a pomisao na vežbanje jednostavno nije bila prioritet i sama pomisao na teretanu mi je izazivala anksioznost, koju sam smirivala otvaranjem kese bombona.

Bez obzira na to, uprkos tome što sam živela prilično lenji način života, uvek sam bila seksualno aktivna.

Nisam znala da će postati mnogo intenzivnije ...

Godinu dana od početka zatvaranja, Sofi je počela intenzivno da vežba kod kuće i to joj se jako dopalo, da je postala redovan vežbač.

Nikada neću zaboraviti prvi put kad se to dogodilo.

To se nije desilo tokom prvih nekoliko meseci vežbanja, dok sam pokušavala da se fokusiram na disanje i ostanem živa, ali kad sam stekla izdržljivost, samopouzdanje i snagu, bilo je kao vulkanska erupcija tamo dole.

Izvodeći ponavljanje čučnjeva u privatnosti moje dnevne sobe, čučnula sam dok sam držala tegove u rukama.

Ponekad odem da legnem posle treninga jer se osećam kao da sam prošla pet rundi seksa.

Ne ulazeći u bilo kakve grafičke detalje, možete zamisliti šta se tada dogodilo i potpuno me šokiralo.

Pročitajte još: Šta muškarci prvo primete kod žene? Ne, nisu grudi, a ni usne!

I tako, od tada izbegavam teretane. Radim svaki trening kod kuće koji mogu da nađem, a da mogu da prođem ceo, bez ovog problema i pri tom moram da odvraćam misli od svega što bi moglo da me uzbudi.

Za razliku od seksa gde orgazam traje duže, ovaj je srećom kraći, jedino što se mnogo intenzivnije znojite.

Noge se tresu, ispuštate tegove po celoj sobi, što je neugodno i nije idealno kad imate posla sa teškim predmetima.

Ponekad, i ne šalim se kad to kažem, odem i legnem posle treninga, jer se osećam kao da sam prošla pet uzastopnih rundi seksa, a sve što sam uradila je šest čučnjeva.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas